icon

Ako dlho musí byť izolované dieťa, ktoré má kiahne?

3. máj 2023

Ahojte baby, synček je doma s kiahnami 7 dní. Koľko zvyknú byt deti doma? Koľko boli vaše? Dokedy neodpadne posledná chrasta? To bude doma tri týždne?

panelacikova
3. máj 2023

o tom rozhoduje pediater na základe stavu dieťaťa.

janka2501
3. máj 2023

Kamoska mala obe dcery doma d9vtedy kym neodpadla posledna ususena kiahna, tak jej dr nakazala....cize doma bola 2 mesiace,lebo u mladsej mali kiahne desny priebeh

patka06
3. máj 2023

Dcéra bola doma 10 dní, 11sty deň kontrola u pediatra a ešte v ten deň išla do škôlky
Už nemala chrasty, len drobné bodky po vyrážkach.

dzina007
3. máj 2023

u nas pediater stanovil 10 dni... bez kontroly,,,

alenamihal
3. máj 2023

mne pediatricka povedala.ze od posledneho pluzgiera 4dni je este dieta infekcne a potom uz moze ist do kolektivu a zalezi ako sa hoja chrasty...pluzgiere sa namm robili presne 7dni a teraz sme doma uz 11.den a chrasty sa krasne hoja...takze cca na 16.den ide uz do skolky...je to individualne.aky ma dieta priebeh...

taktotedanie
3. máj 2023

Az kym zschne posledna chrasta ale posudi pediater, ja by som este tyzden na to nechala nech sa imunita pozbiera inak mas dieta do tyzdna doma nachcipane

zuzinabila
4. máj 2023

Moje cca 3 tyzdne.po kiahnach je oslabena aj imunita,cize ked ho nechceš mat o chvilu doma zas,radsej pockaj

sense
4. máj 2023

Záleží zrejme od priebehu,.. U mojej to trvalo týždeň. Ja keď som ich dostala ako 13 r som sa trápila cez 3 týždne