icon

Ako dlho nechať dieťa doma po nasadení liekov na mrle?

1. nov 2023

Aho dlho po nasadeni liekov ste nechali svoje deti mimo skolku? Dakujem

evelynka86
1. nov 2023

Dokym nebolo zdrave.. 🙈

mogaa
1. nov 2023

pokiaľ nedoberie liečbu....potom treba preventívne dávať chlebík s nastrúhaným cesnekom, cesnek je proti parazitom ...

lucylaw
1. nov 2023

No ja neviem,kto si reálne môže dovoliť nechať dieťa doma počas celej doby liečby,napríklad naša lekárka dáva Vermox tak,že prvú tabletku v prvý deň,o 2 týždne druhu a o ďalšie 2 týždne tretiu..Kto môže ostať s dieťaťom doma kvôli tomu 4 týždne? Syn mal mrle až keď chodil do školy,ale mne lekárka povedala,že syn môže normálne chodiť do školy,nech dbá na hygienu rúk a ideálne aby na veľkú potrebu nechodil v škole,čo nikdy nechodí..Ale normálne chodil do školy,doma som samozrejme všetko oprala na 90 stupňov..Neviem si predstaviť,že by malo školopovinné dieťa vymeškať 4 týždne školy kvôli mrliam 🙈

mogaa
1. nov 2023

@lucylaw v tom prípade by mohli chodiť do škôlky aj deti čo majú vši, večer si umyjú vlasy a na druhý den by mohli ísť do škôlky....

lucylaw
1. nov 2023

@mogaa No podľa mňa mrle a vši sú dosť veľký rozdiel najmä pokiaľ ide o možnosť prenosu na iné dieťa..Ja sa riadim tým,čo mi povie lekárka,jasne som sa jej spýtala,či môže chodiť syn do školy a povedala mi to,čo som napísala vyššie..