icon

Ako dlho sa čaká na hospitalizáciu na detskej psychiatrii?

uradnikova
15. aug 2026

Uz dlho syn bojuje s depresiou.rozhodla som sa pre hospitalizaciu..viete odporucit a aj kolko sa caka? Vdaka

Strana
z2
anonym_bbae5f
15. aug 2026
@uradnikova

@anonym_3fcf50 ked dostal vo feb antidepresiva,mal vtedy iba obcasne uzkosti a nazvyme to nenavist voci sebe samemu. Myslim,ze po liekoch ziadna zmena,stala sa stazoval na unavu a obcasne uzkosti maval aj tak. V juni sa to zacalo stupnovat a uz vyse mesiaca nechce nikam chodit,nic ho nebavi,ziva mrtvola. Chcela som skusit ine AD,ked som to navrhla lekarovi,len mi vynadal a zvysil ten co ma vlastne na max davku.ale este som nemala odvahu,asi radsej ho dam do nemocnice,nech ho dobre nastavia,lebo takto ako je,do skoly ani nezvladne

@uradnikova skúste najskôr zmenu psychiatra. Alebo si len zažiadať o second opinion, napríklad aj cestou mimo poisťovne. Pozerám, že v profile máte uvedené PN, ak by vám NR nebola ďaleko, skvelá je dr. Šedivá, robila dlhé roky primárku v TT. Berie na priamu platbu, ale ide mimo poisťovne = nemusíte sa k nej ani prehlasovať, ani odhlasovať od býbalého dr., len ju možno poprosiť o konzultáciu (nie je pedopsychiatrička, ale skúste, skúsenosti má bohaté, navyše je veľmi príjemná a rozhľadená).

anonym_0eef7f
Autor odpoveď zmazal
anonym_0eef7f
16. aug 2026
@evkatk
Odpoveď bola zmazaná

@evkatk no a vychovali z teba psychopatku podla vsetkeho

anonym_0eef7f
16. aug 2026
@ljmmm

@evkatk nemozes byt taka sprosta aby si toto napisala vazne, ze nie? ze to bola vsetko ironia?

@ljmmm nie,ona je naozaj taka vysinuta,pozri ine jej prispevky v diskusiach

uradnikova
autor
17. aug 2026
@anonym_bbae5f

@uradnikova skúste najskôr zmenu psychiatra. Alebo si len zažiadať o second opinion, napríklad aj cestou mimo poisťovne. Pozerám, že v profile máte uvedené PN, ak by vám NR nebola ďaleko, skvelá je dr. Šedivá, robila dlhé roky primárku v TT. Berie na priamu platbu, ale ide mimo poisťovne = nemusíte sa k nej ani prehlasovať, ani odhlasovať od býbalého dr., len ju možno poprosiť o konzultáciu (nie je pedopsychiatrička, ale skúste, skúsenosti má bohaté, navyše je veľmi príjemná a rozhľadená).

@anonym_bbae5f ma na stranke ze aj od 18. Pisala som jej,ale pochybujem

anonym_bbae5f
17. aug 2026
@uradnikova

@anonym_bbae5f ma na stranke ze aj od 18. Pisala som jej,ale pochybujem

@uradnikova skus sms, odpisuje behom 2-3 dni, drzim palce 🙂

Strana
z2