Ako dlho sa hojí zlomená kľúčna kosť u bábätiek?
Ahojte, ako dlho sa vašim bábätkám hojila kľúčna kosť po pôrode? Môj malý bude mať 6 týždňov a doteraz som mu neviazala ruky ani do perinky som ho nedávala ale posledné dva dni keď sa ho snažím uspať sa stále rukami budí. Akurát som ho zabalila do perinky a aj ruky, hneď zaspal a ja som ho rozviazala. Neviete náhodou či už to bude mať zahojene? A či ho takto môžem baliť kým zaspí? Ďakujem za odpovede 🤗
Urcite to ma uz zahojene, trva to max 2 tyzdne. Nebrani to ani zavinovaniu (aj ked za mna super, ze si to nerobila), ani polohovaniu, ani polohovaniu na brusko, len nepolohovat na ten bok - teraz uz uplne bez obav mozes. Na brusko si ho doteraz tiez nedavala?
spomen to na poradni ked budeš , nech to pozrie a uvidíš
Urcite to ma uz zahojene, trva to max 2 tyzdne. Nebrani to ani zavinovaniu (aj ked za mna super, ze si to nerobila), ani polohovaniu, ani polohovaniu na brusko, len nepolohovat na ten bok - teraz uz uplne bez obav mozes. Na brusko si ho doteraz tiez nedavala?
@anavixy dva týždne som ho nemohla dávať na brucho to mi zakázali v pôrodnici ani zavinovať som ho nemohla teda aspoň jednu ruku mal mať von ale tak ja som mu nechávala obidve keď náhodou som ho dala do perinky

Určite to má už zahojené. A k tomu uspávaniu.Skúšaj,čo vám vyhovuje. Každé dieťa je iné ,aj každé mení režimy zaspávania vtedy,keď to najmenej čakáš.