icon

Ako dlho sa hojí zlomená kľúčna kosť u bábätiek?

12. júl 2025

Ahojte, ako dlho sa vašim bábätkám hojila kľúčna kosť po pôrode? Môj malý bude mať 6 týždňov a doteraz som mu neviazala ruky ani do perinky som ho nedávala ale posledné dva dni keď sa ho snažím uspať sa stále rukami budí. Akurát som ho zabalila do perinky a aj ruky, hneď zaspal a ja som ho rozviazala. Neviete náhodou či už to bude mať zahojene? A či ho takto môžem baliť kým zaspí? Ďakujem za odpovede 🤗

joesvk
12. júl 2025

Určite to má už zahojené. A k tomu uspávaniu.Skúšaj,čo vám vyhovuje. Každé dieťa je iné ,aj každé mení režimy zaspávania vtedy,keď to najmenej čakáš.

anavixy
12. júl 2025

Urcite to ma uz zahojene, trva to max 2 tyzdne. Nebrani to ani zavinovaniu (aj ked za mna super, ze si to nerobila), ani polohovaniu, ani polohovaniu na brusko, len nepolohovat na ten bok - teraz uz uplne bez obav mozes. Na brusko si ho doteraz tiez nedavala?

sara07
12. júl 2025

spomen to na poradni ked budeš , nech to pozrie a uvidíš

autor
12. júl 2025
@anavixy

Urcite to ma uz zahojene, trva to max 2 tyzdne. Nebrani to ani zavinovaniu (aj ked za mna super, ze si to nerobila), ani polohovaniu, ani polohovaniu na brusko, len nepolohovat na ten bok - teraz uz uplne bez obav mozes. Na brusko si ho doteraz tiez nedavala?

@anavixy dva týždne som ho nemohla dávať na brucho to mi zakázali v pôrodnici ani zavinovať som ho nemohla teda aspoň jednu ruku mal mať von ale tak ja som mu nechávala obidve keď náhodou som ho dala do perinky