icon

Ako dlho sa zotavovali vaše deti po operácii nosných mandlí?

elkakk
21. sep 2021

Zdravím chcem sa opýtať ako vaše detičky prežívali dni po výbere nosných mandli? Našu 4,5rocnu operovali v piatok vo Zvolene tou shaverovou metódou. Vikend v pohode a včera sa sťažovala na bolesť hlavy a je taká unavená. Išli sme pre istotu na kontrolu tak jej dala antibiotiká že sa tam začína nejaký zápal a hlavička že ju boli s toho že jej zatuhol krk a krcna chrbtica že to súvisí s tou operáciou. Och už nech sa to skončí nech je jej dobre som s toho na nervy keď je v takom stave veľmi sa o ňu bojím. Ako to vaše detičky zvládali?

eikenella
21. sep 2021

moju operovali dva a tristvrte rocnu, nebolo jej po operacii nic. zdala sa mi ok. nech sa chytro dcerke polepsi

patka06
21. sep 2021

moja mala necelých 5 keď jej vyberali nosnú mandľu a zmenšovali krčné v úplnej anestéze - na druhý deň bola úplne fit, akoby jej nič nerobili
Dcérke želám skoré uzdravenie 😉

elkakk
autor
21. sep 2021

@eikenella dakujem čo som čítala tak koli tej neprirodzenej polohe pri operácii jej zatuhol krk. Preto ju bolela hlavička tak budeme masírovať a verím že čoskoro bude Ok

pribinak
21. sep 2021

Operovaný ako 4 rovný. Na 2. deň po operácii si ani nepamätal že mu včera niečo robili. Úplne super.

lubina
21. sep 2021

@elkakk nasu operovali ked mala 4 a pol roka. Tyzden pooperacii sme este kvapkali antibioticke kvapky a nemala sa velmi namahat (ale to vysvetli dietatu vsakze??), ale inak bola ok po par dnoch uz.

elkakk
autor
21. sep 2021

@pribinak vidím že na nas sa to nejak nahromadilo ale už má antibiotiká tak verím že každým dnom bude lepšie a lepšie prvé dva dni bola tiež úplne Ok aj nálada fajn a teraz ten chrbát do toho

deti95060810
21. sep 2021

moje vtedy asi 4 ročné dieťa nemalo problémy žiadne...

pribinak
21. sep 2021

@elkakk bude lepšie, držím palce

asia83
21. sep 2021

@elkakk Našu operovali tiež vo Zvolene pred dvoma rokmi. Nič jej nebolo. Trošku ju hlávka bolela, lebo málo pila. Inak nič.

nika665
21. sep 2021

Ahojte,dievčatá a ste spokojne s výberom?Nelutujete to?Našej tiež odporúčajú je veľmi casto chorá my nic ine neriesime len sople 😏

patka06
21. sep 2021

@nika665 určite odporúčam, u nás zlepšenie o 100%, po zákroku dcéra už bola podstatne menej a teraz už vôbec nebýva chorá

nikha2809
21. sep 2021

Dcéra vtedy štvorročná bola už večer zotavena.nebolo jej absolútne nič ale ATB dostala aj ona hneď v nemocnici že tam mala veľa hnisu.ale nebolo jej absolútne nič už potom.
@nika665 ja som zatiaľ neoľutovala ani minútu bolo to super rozhodnutie.

nika665
21. sep 2021

@nikha2809 @patka06 ďakujem pekne za odpoveď,no veľmi silno budem o tom rozmýšľať lebo tak sa neda fungovať,týždeň v škôlke a dva doma a dookola uz rok