Ako dlho treba chodiť k logopédovi?
Ahojte chcem sa spytat kolko treba chodit k logopedovi ? Logoped sam povie kedy uz staci alebo ako to funguje navstevujeme momentalne logopedicku a pred operaciou uzdicky nam dala termin ktory mne osobne prisiel uplne zbytocny kedze pokial neni nastrihnuta uzdicka neni sa kam hybat .
@1europa23 my sme boli na logopedii asi 3-4x. Dcéra nevedela povedať K. Poctivo sme doma trénovali, na 3 návšteve ho už vedela vysloviť. Potom nám dala kontrolný termín o pol roka kde zhodnotila ze nebude mať problém ani s R tak nás vyradila ale ak by bol problém mame sa ozvať. Asi týždeň po poslednej návšteve jej krásne nabehlo aj R.
@4stanka4 kam ste chodili k logopedovi
@1europa23 je to veeelmi indi-vindi. Moje dieta chodi od 2rokov, teraz ma 6rokov. Uz vie povedat vsetky pismena, vsetky mame hrozne vydrete, denno-denne cvicenie. Ked sa ponahla, tak zabudne vsetko😅buduci rok ide do skoly, tak dufam, ze uz na logo nebudeme chodit.
@1europa23 my sme chodili 4roky. Naozaj to synovi pomohlo jediné čo nám ostalo je R. Povedať ho vie ale tak prehltnuto ( proste nie čisto) ja sama som logopedicke navrhla aby sme momentálne logopediu stopli keďže mám doma menšie dieťa a nedalo sa mi chodít zo starším . Či sa ešte vrátime ťažko povedať. Syn bude mať 10rokov a už tam veľmi chodiť nechce. Doma trénujeme tak uvidíme
@1europa23 mozem sa popytat kolko platite u logopedov? A za aky cas? Dakujem velmi pekne.

@1europa23 my sme boli na logopedii asi 3-4x. Dcéra nevedela povedať K. Poctivo sme doma trénovali, na 3 návšteve ho už vedela vysloviť. Potom nám dala kontrolný termín o pol roka kde zhodnotila ze nebude mať problém ani s R tak nás vyradila ale ak by bol problém mame sa ozvať. Asi týždeň po poslednej návšteve jej krásne nabehlo aj R.