Ako dlho trvajú silné horúčky u detí pri chrípke?
Ženy, ako dlho u vašich detí trvali horúčky? Ja som normálne na prášky. Dcéra od včera ma teploty, pod 38 jej neklesaju a ani lieky moc nezaberajú. Dr nám predpísala len sirupy na kašeľ ale k teplote sa nevyjadrila nijak extra.
Teplotu kľudne môže mať 4-5 dní. 38 je pri chorobe v poriadku, telo sa prirodzene bráni
Dnes si s ňou bola u doktorke zbytočne, viac by jej pomohlo doma oddychovať
8-rocna mala 3dni 40-tky.
2-rocna mala 5dni 39,2-39,5.
Teplotu kľudne môže mať 4-5 dní. 38 je pri chorobe v poriadku, telo sa prirodzene bráni
Dnes si s ňou bola u doktorke zbytočne, viac by jej pomohlo doma oddychovať
@anonym_33f49f my komunikujeme emailom s Dr v takýchto prípadoch.
8-rocna mala 3dni 40-tky.
2-rocna mala 5dni 39,2-39,5.
@maryetta ako ste zvládli tu horúčku? Teraz jej vyskočila na 39,5 a ešte není ani noc😪 chladí ju vlastne telom lebo zábaly nechce, celú ju trasie zo zabalov
@maryetta ako ste zvládli tu horúčku? Teraz jej vyskočila na 39,5 a ešte není ani noc😪 chladí ju vlastne telom lebo zábaly nechce, celú ju trasie zo zabalov
@anonym_autor sama som nechapala. Ale cez same vianoce. Po sviatkoch sme uz isli na pohotovost s tou malou. Inac len lieky na striedacku a tiez som ju na seba davala.
Tri dni trvali, kým pôsobili lieky bolo dobre, potom zas teplota vybehla. Kombinuješ paralen nurofen? Nezabudaj na linku, kde sa môžeš poradiť v prípade, že si si nie istá urgentnom alebo svojimi postupmi. 116117
Tri dni trvali, kým pôsobili lieky bolo dobre, potom zas teplota vybehla. Kombinuješ paralen nurofen? Nezabudaj na linku, kde sa môžeš poradiť v prípade, že si si nie istá urgentnom alebo svojimi postupmi. 116117
@iivancova ďakujem veľmi pekne za radu 🙏 áno kombinujem nurofen a paralen. Ale je to boj 😪 A ešte väčšie obavy mam aby mladšia dcéra, ktorá je zatiaľ ok nedostala teploty ako staršia 😪 lebo ta choroby zvláda horšie
Pri chrípke aj 6-7 dni. Ja som na 7 deň išla skontrolovať crp, či sa nepridruzila baktéria. Dostala antivirotikum a na ďalší deň už horúčka nebola.
dcere pomaha najlepsie Brufen na teplotu, tak ten som jej davala, tiez nas to neobislo 🙈 ale teda co sa kasla tyka, stale ju to akosi drzi...

@anonym_autor ide noc a ja som normálne na nervy. Dnes ráno o 5tej mala dcéra 39,9. Dcéra nikdy nemala také vysoké horúčky preto tak stresujem😪