icon

Ako dlho trvajú teploty po skončení antibiotík?

20. feb 2025

Ahojte, dcerka ma 2,5 roka. Cely minuty tyzden mala antibiotika, teploty, zapal hrdla a stredneho ucha. V pondelok dobrala poslednu davku.
Vcera opat teploty, dnes uz aj 39.6.
CRP mala vcera ok u doktorky, hrdlo len napuchnute zevraj. Dostala STODAl nos a hrdlo. Ako dlho budu tie teploty trvat?

balerina2025
20. feb 2025

3-4dni

zabka79
20. feb 2025

1 tyzden turbo, potom druhy tyzden kym syn zacal jest a este kaslal a mal sopel.treti tyzden uz isiel do skoly

valikasikulova
20. feb 2025

Okolo 2 týždne a este nie sme fit, komplet všetci máme chrípku A, najmenší teploty cez 40, také vyššie okolo 39 sa mu držali 8 dní...

laurikagab
20. feb 2025

1x 9 dni teplota u dcery, potom opakovane po 2 týždňoch 2 dni vysoké teploty a potom už len kašeľ..a teraz opäť po týždni kašeľ, zachripnuty hlas, bolesť hrdla, bez teploty..bola bez ATB cely čas, CRP nízke..ak bude horšie, v pondelok pojdeme k doktorovi

lenuska9999
20. feb 2025

Môj syn teplotuje od piatku, vysoké horúčky. Boli sme aj v nemocnici, vyšla mu chrípka. Ja od pondelka mám tiež horúčky, stratila som dokonca čuch a chuť (covid test negatívny ) .. tiež som zvedavá, kedy sa nám začne lepšiť

autor
21. feb 2025

@lenuska9999
@laurikagab
@valikasikulova
Tak ženy nepotešili ste ma :( u nas zatiaľ 3tí deň, nič neje, ale aspoň pije. Ma tak okolo 39.6
Celkom tazko to ide zrazit a kazde 4 hodiny musim davat cipky. Ked ma dcerka 14 kg, mam jej dat 2 capiky paralenu? Do 13 kg sa ma dat 1

stanulienkat
21. feb 2025

Ak ma dobre zvolene Atb podla kultivacie, tak teploty uz mali ustat. Robili jej vytery?

lenuska9999
Autor odpoveď zmazal
lenuska9999
21. feb 2025

Ja by som radšej dávala sirup ako dieťa trápiť s čipkami. Je to dosť nepríjemne. Paralen ma aj sirup. Nám ale napr paralen nezaberá skoro vobec. Metamizol kvapky hodnotím lepšie ako paralen, a môžeš kombinovať napr s nurofenom

jamidea
21. feb 2025

Akoze nie som mudr.ale po atb by ste uz mali byt zdravi, oslabeni ale bez teploty. Ak nie, tak treba k lekarovi, ja by som teda bola v strese, zeco sa deje, lebo atb nezabrali. Tie, co tu pisete, ze 2tyzdne a pod.mate chripky ci virozy, to je uplne nieco ine, na to predsanie su atb.
Moj maly mal presne pri usnom probleme 2 atb po sebe, lebo prveuplne nezabrali. Podla mna to treba riesit. Netrap dieta, nie je to ok.