Ako dlho trvajú teploty po skončení antibiotík?
Ahojte, dcerka ma 2,5 roka. Cely minuty tyzden mala antibiotika, teploty, zapal hrdla a stredneho ucha. V pondelok dobrala poslednu davku.
Vcera opat teploty, dnes uz aj 39.6.
CRP mala vcera ok u doktorky, hrdlo len napuchnute zevraj. Dostala STODAl nos a hrdlo. Ako dlho budu tie teploty trvat?
1 tyzden turbo, potom druhy tyzden kym syn zacal jest a este kaslal a mal sopel.treti tyzden uz isiel do skoly
Okolo 2 týždne a este nie sme fit, komplet všetci máme chrípku A, najmenší teploty cez 40, také vyššie okolo 39 sa mu držali 8 dní...
1x 9 dni teplota u dcery, potom opakovane po 2 týždňoch 2 dni vysoké teploty a potom už len kašeľ..a teraz opäť po týždni kašeľ, zachripnuty hlas, bolesť hrdla, bez teploty..bola bez ATB cely čas, CRP nízke..ak bude horšie, v pondelok pojdeme k doktorovi
Môj syn teplotuje od piatku, vysoké horúčky. Boli sme aj v nemocnici, vyšla mu chrípka. Ja od pondelka mám tiež horúčky, stratila som dokonca čuch a chuť (covid test negatívny ) .. tiež som zvedavá, kedy sa nám začne lepšiť
@lenuska9999
@laurikagab
@valikasikulova
Tak ženy nepotešili ste ma :( u nas zatiaľ 3tí deň, nič neje, ale aspoň pije. Ma tak okolo 39.6
Celkom tazko to ide zrazit a kazde 4 hodiny musim davat cipky. Ked ma dcerka 14 kg, mam jej dat 2 capiky paralenu? Do 13 kg sa ma dat 1
Ak ma dobre zvolene Atb podla kultivacie, tak teploty uz mali ustat. Robili jej vytery?
Ja by som radšej dávala sirup ako dieťa trápiť s čipkami. Je to dosť nepríjemne. Paralen ma aj sirup. Nám ale napr paralen nezaberá skoro vobec. Metamizol kvapky hodnotím lepšie ako paralen, a môžeš kombinovať napr s nurofenom
Akoze nie som mudr.ale po atb by ste uz mali byt zdravi, oslabeni ale bez teploty. Ak nie, tak treba k lekarovi, ja by som teda bola v strese, zeco sa deje, lebo atb nezabrali. Tie, co tu pisete, ze 2tyzdne a pod.mate chripky ci virozy, to je uplne nieco ine, na to predsanie su atb.
Moj maly mal presne pri usnom probleme 2 atb po sebe, lebo prveuplne nezabrali. Podla mna to treba riesit. Netrap dieta, nie je to ok.

3-4dni