Ako dlho trvala črevná viróza u vášho dieťaťa?

junovka
15. sep 2010

Moja mladsia dcera vcera prisla domov zo skolky, stazovala sa , ze jej je zima, potom , ze ju boli brusko a par hodin sa u nej objavila riedka stolica, mala aj vcera teplotu 38 °C, v noci ju nemala.Dnes mala castejsie ale uz ovela riedkejsie stolice-zelene, teploty zatial navyssia bola 37,8°C aj to k veceru.Davam jej cierne uhlie, Hylak, cierny cajik, par lyziciek Coca-coly som jej dala, troska mi zjedla cesnakovu riedku polievku, piskoty.Tekutin ma dost, stale si pyta sama, sem-tam sa stazuje na bolest bruska........

benne
15. sep 2010

Moja 3-ročná mala v júli hnačky, ked dostala horúčku (v noci v den ked začala hnačka), tak som ju radšej vzala k dr. na výter a nakoniec z toho bola salomoneloza. ☹ Chodila často na záchod a sťažovala sa na bolesti bruška. Ked zajtra bude vyzerať ten stav rovnako, išla by som k dr.

katecameron
15. sep 2010

u nas 3 dni

severankasr
15. sep 2010

dostali sme to ako sedem mesacni, trvalo to tyzden a skoncili sme v nemocnici na dehydrataciu, mala vracala a vracala, velmi schudla, takze nakoniec na infuziach, rotavirus to nebol. teplota nebola, hnacky boli, ale horsie boli tie vracania dokonca aj z cierneho caju,ktory mal opacny ucinok ako upokojenie bruska.