icon

Ako dlho trvala u vášho dieťaťa žltačka a kefalhematóm?

artrea
8. mar 2025

Ahojte, prosím ako dlho malo vaše dieťatko novorodeneckú žltačku s kefalhematómom po pôrode vexom? Pri dodržiavaní prísneho pitného režimu 🙂 kedy ste už mohli zvolniť a dojčiť prirodzene na dopyt? Ďakujem.

kiki68
8. mar 2025

@artrea riadit sa tym ako vyzeraju parametre, kazdy to ma inak.

artrea
autor
8. mar 2025

@kiki68 ďakujem, áno, určite, skôr som chcela na základe odpovedí vyvodiť nejakú štatistiku pre ukľudnenie na duši

kiki68
8. mar 2025

@artrea prave by to mohlo rozrusit, ze preco to u vas je inak. Ale tie hematomy idu tak do tyzdna prec, nas mal tiez modre na hlavicke od mojho tlacenia, narazal na panvovu kost dost dlho. Tiez to vyzeralo hrozne, do tyzdna to bolo prec. Zltacku ale nemal.

rozovykon
8. mar 2025

@artrea ahoj moja sa narodila prirozdene ale aj tak sla rychlo takže kefalhematom mala, zmizol, žltačka potrapila dlhšie, tri dni v inkubatore so špeci svetlom, šli sme domov asi po tyzdni po porode. ešte doma bola trošku žltá, nakoniec to prešlo 🙂

motorka97
8. mar 2025

@artrea Minimálne prvý mesiacmi sme na re-screeningu stále mali pomerne vysoké hodnoty bilirubínu, na ďalší mesiac to už bolo lepšie.
Neviem aký veľký máte kefalohematóm. My sme mali dva a teda mne to prišla ako celá večnosť kým sa oba vstrebali.