Ako liečiť bolestivý prsz na nohe u dcéry?
Prosím dcére sa spravilo čo s tým? Boli ju to
Ichtyolova mast, davam synovi ked sa mu takto zapali
zarasta nechet - odporucam nasvstivit pedikuru a starat sa o to...lebo inac to skonci operaciou - odstranenim casti a to boli - mam, neodporucam
Takto zatlacat necht moze aj nevhodna obuv. Ze ho tlaci naspat dole do lozka a to sa zapali.
Alebo sa tam nahromadili bakterie. Aj to sa stane.
Ked sa to stalo mojim detom, tak som to zlahka odchlipila, hnis vytlacila a vydezinfikovala. Zvycajne to do 48 hodin bolo komplet prec a vyliecene.
Ale len postup odporucam len, ak si trufas. Ja som ho mala uz odskusany predtym na sebe, lebo sa mi stalo po turistike, kde som sla polhodiny dole strmym kopcom, ze som si takto zatlacala pri chodzi necht dozadu a nasledne schytala zapal. Tak som si to takto vycistila.
Pre vas mozno bude lahsi postup dat na to tu ichtyolovu mast (hovoria jej aj cierna mast). To vie rychlo vytiahnut zapal.
Ano, je to zarasteny nechet, presli sme si tymto s dcerou, zacalo jej to v 4 rokoch. Vyriesila nam problem pedikerka, upravovala nechet, davala sponu a uz je to ok, ale trvalo to velmi dlho. Na takyto zapal davala dcere vzdy na kusok gazy betadine a prelepila, ale najprv treba riesit tu zarastenu cast, lebo to velmi boli.
Takto zatlacat necht moze aj nevhodna obuv. Ze ho tlaci naspat dole do lozka a to sa zapali.
Alebo sa tam nahromadili bakterie. Aj to sa stane.
Ked sa to stalo mojim detom, tak som to zlahka odchlipila, hnis vytlacila a vydezinfikovala. Zvycajne to do 48 hodin bolo komplet prec a vyliecene.
Ale len postup odporucam len, ak si trufas. Ja som ho mala uz odskusany predtym na sebe, lebo sa mi stalo po turistike, kde som sla polhodiny dole strmym kopcom, ze som si takto zatlacala pri chodzi necht dozadu a nasledne schytala zapal. Tak som si to takto vycistila.
Pre vas mozno bude lahsi postup dat na to tu ichtyolovu mast (hovoria jej aj cierna mast). To vie rychlo vytiahnut zapal.
@moonlight1210 Moze to byt nevhodna obuv, ale u nas nebola, nechty zarastaju ludom, ktorym sa viac poti noha

Ichtyolová masť, zarastol jej nechet?