Ako liečiť dlhotrvajúcu nádchu u dieťaťa?
Máte niekto skúsenosti, čo s tým? Výter negatívny, alergia nepotvrdená. Sprej (otrivin, nasivin) ako by ani nepomáhal. Už to trvá mesiac, crp negatívne. Naozaj zúfalstvo. Čo sa dá ešte robiť? Nonstop dýcha ústami. (4r)
A nosnú mandľu má v akom stave?
Inhalovanie, preplach konvickou
Pokiaľ má zväčšenú nosnú mandľu, v žiadnom prípade konvičkovať, viac zla ako osohu to urobí ... ak má mandľu OK, nauč ho konvičkovať, u mojej dcéry sa znížila chorobnosť hádam o 80%, a to bola zasoplená nonstop.
@dzulli1980 v norme
Moje deti keď chytia v takejto zime, v chorobnom období sopel, bežne ich drží 3-6 týždňov. Zo začiatku som tak isto pochodila pediatričku aj ORL ale nič nenašli, odvtedy to viac nijako extra neriešim. Dávam morskú vodu, inhaluju Vincentku, nahrievam Soluxom.
My sme toto mali pred rokom po nástupe do školky, sopel mal v podstate rok v kuse ..... Tento rok sme v septembri kúpili inhalator, inahaluje každý večer Vincentku a sople viac menej zmizli. Určite je tam aj lepšia imunita po tom roku, máme aj sirupy od bylinkarky, ale teda na tú nádchu si myslím že to inhalovanie pomohlo najviac.
@dzulli1980 preco nie preplachovat pri zvacenej nosnej mandli?
@dzulli1980 toto aj mna zaujima, preco sa nemoze konvickovat, ked.je zvacsena mandla?

Boli sme aj na orl. Nič zvláštne doktor nevidel. Vybrali sme antibiotické kvapky. Nepomohlo.