Ako liečiť kašeľ?
Chcem sa spýtať či viem niekto čo mám použiť na kašel moja dcéra je chorá 3 týždne už... mala vysoké teploty sopliky a do teraz ešte kašle samozrejme že sme s ňou boli u lekára ale lieky jej už nezaberajú a lekári hovoria “to prejde nepreháňajte to " ale ja som už zúfalá keby mal niekto nejaké tipy ako pomôcť napíšte nám.
A Dr. povedal čo? Kašeľ má aký? ... suchý, hlienovitý? ... deti bežne po chorobe vykašliavajú aj tri týždne.
@dzulli1980 Prve tri týždne suchý ale teraz ho má taký dráždivý hlienovity. Doktor povedal že jej už nemôže predpísať ani lieky lebo to trvá dlho čo jej dávam antibiotiká a nepomáha ani žiadne tabletky z lekárne som skúšala už viac druhov sirupov .
@dzulli1980 Prve tri týždne suchý ale teraz ho má taký dráždivý hlienovity. Doktor povedal že jej už nemôže predpísať ani lieky lebo to trvá dlho čo jej dávam antibiotiká a nepomáha ani žiadne tabletky z lekárne som skúšala už viac druhov sirupov .
@balogovavierka Nenechajte to tak a pýtajte sa na nejaké odborné vyšetrenie. Môžu to byť dutiny,alebo na alergologiu, pľúcne..ale to už lekár musí posúdiť. Ale nie každý je taký zodpovedný...
Nasa ma obstrukcnu bronchytidu a nic jej nedali, len na kasel ma inhalovat, inhalujete tiez?
Synovi uz nedavam ziadne lieky na vlhky kasel, pripadne ak by ste chceli vyskusat dajte lactoferin.
Výter z nosa a hrdla bol robený? Ak nie, tak by som na nom trvala

A Dr. povedal čo? Kašeľ má aký? ... suchý, hlienovitý? ... deti bežne po chorobe vykašliavajú aj tri týždne.