Ako liečiť modrinu na prsiach u puberťáčky?
Ahojte. Mám doma puberťáčku (14 ročnú)s ktorou je zo dňa na deň strašné..Stále je na mobile a už som mala z toho dosť,tak som od nej pýtala aby mi dala... samozrejme nie ,tak som musela od nej zobrať , ako som od nej zobrala tak mala to schované pri prsiach ako bola schúlená,tak nejak s nechtami si pricvikla prsia (to bolo pred pár dňami)a na prsiach po pár dní sa objavila taká jemná modrina.Keď som to uvidela tak som to natrela octanovou masťou,ale bojím sa či niečo vážne jej nestane ...predsa sú to prsia.... ďakujem za odpoveď
Bože ved nic sa nestane
Ako na modrinu podľa teba pomôže octanová masť?
Nič sa jej nestane, jemná modrina sa postupne vstrebe, netreba ju ničím natierať
veru, to som tiez chcela, ostavńova mast nie je na modriny, skor heparoid a Lioton,a le ak jemala, je zbytocne pchat na kozu chemikalie.
@nikoleta1872011 nič sa nestane, zmizne to..
@majamat ok ,len som sa zľakla lebo keď som jej dnes natierala tak,ako som jej masírovala ,že jej to bolí..
@nikoleta1872011 nič sa nestane, zmizne to..
@natalifatali ďakujem,len keď som jej natierala jej bolelo tak preto som sa zľakla
Ako na modrinu podľa teba pomôže octanová masť?
Nič sa jej nestane, jemná modrina sa postupne vstrebe, netreba ju ničím natierať
@patka06 ok ďakujem

A čo by sa jej malo stať od modriny? Všade,kde su žilky sa tvoria aj modriny.Tak nepanikar.Vstrebe sa to