icon

Ako liečiť nekonečné sople u škôlkarky?

22. dec 2024

Ahojte, čo sa vám osvedčilo na husté sople u dieťaťa? Teraz sme používali Pamycon namiešaný s yyabrom , predtým som dávala Nasivin. Sople sú stále, a to každý deň aj 3-4x vyplachujeme nos konvičkou s roztokom Respimer.

slaviivals
22. dec 2024

Nosovu sprchu ste neskusali? Napriklad prave respimerom? To vycisti nosovu dutinu efektivnejsie a rychlo.

autor
22. dec 2024

@slaviivals áno, to tiež robíme 😕 mám aj Respimer sprchu aj konvičku Vincentka. Ale hlavne, že sme teraz 7 dní dávali Pamycon a ani to nepomohlo 😕

slaviivals
22. dec 2024

Skus Sinupret alebo aj Solmucol

taktotedanie
22. dec 2024

Lebo si postupovala uplne zle
Co si podavala bolo zbytocne alebo az nebezpecne s rizikom infektu oci a usi
Pridaj solmucol alebo sinupret proste nejake mukolytikum,pridaj sterimar s medou na sople, nasivin a antihistaminikum fenistil a pod. Vela fukat, inhalovat

enoula
22. dec 2024

Pridat solmucol, inhalovat vincentku, mozno aj ambrobene.. potrebujete nariedit sople, aby sli lahsie von, ci uz kaslom, vyfukanim.. poriadne prestriekat nos vincentkou ci inou morskou vodou a po chvíli odsat. Take tazke hlieny deti nevedia este poriadne vyfukat same. Po odsati nieco na uvoľnenie dutin. A pridat antihistamikum (treba pravidelne a dlhsie, nez to bude mat účinok, ten nie je za den dva)
Preplachy opatrne. Vela tekutin

autor
23. dec 2024

@enoula ďakujem a prečo píšete, že preplachy opatrne? Môžem tým uškodiť?

lenka2232
23. dec 2024

Nema v nose bacila? Moj mal tiez sople,vybral pamycon a o 2 dni sa mu to vratilo..isla som s nim na vytery a ma streptokoka

autor
23. dec 2024

@lenka2232 neviem 🙁 naša pediatrička má celé sviatky dovolenku, zastupuje ju síce iná, ale isto tam bude kopec detičiek 🙁

oblecenie99
23. dec 2024

Ja by som pridala ten solmucol, v prášku. A keď treba, aj pri 5 ročnej vytiahla odsávačku na hlieny na vysávač.

autor
23. dec 2024

@oblecenie99 ďakujem, dnes som ešte stíhal Solmucol kúpiť, tak som hneď aj nasadila. Na noc som pridala Fenistil. A asi veru zajtra ten vysávač vyberiem 🙁