icon

Ako liečiť periorálnu dermatitídu u dieťaťa?

26. jan 2025

Maminy som zúfalá ja už neviem ako ďalej 🤦‍♀️
Už z tým bojujeme 2 roky
Čo pomáha alebo aspoň zmierňuje to ?
Kozna mi povedala že najlepšia je Bioderma perí oral
Nám však nepomáha
Bioderma kozmetiku bouzivaˇ od narodenia syna ale toto nepomáha 😞
Momentálne som začala používať eucerim krem -nemá to už take suché ale červene a flakate
Už sme boli aj na výter či náhodou nemá stafylokoka ale nič
Prosím som za každú radu 🙏
Čítala som že aj krem la Ronchce je “vraj”nato dobrý ale nechcem kupovať zase predražene kremy ako tie od Biodermy a učenok žiaden
Hľadala som tu viac príspevkov ohľadom tejto problematiky ale všade len buodermu vychválili

123miaa123
26. jan 2025
anavixy
26. jan 2025

Ak mas instagram, najdi si profil dermatologicky karolina baumgartner a u nej sa prescrolluj az k prispevku o perioralke.

taktotedanie
26. jan 2025

Hlavne zubnu pastu len prirodnu
Alergie? Nezhorsuje mu stav nieco? Neodsledovala si nahodou?

nikpa
26. jan 2025

A ma to stále počas celého roka? Synovi najviac zo všetkého zabralo natierať rakytníkovým olejom a propolisovou masťou, zlepšilo sa to ale zase zázraky nečakaj. Treba zistiť z čoho to má. Môže mať aj na niečo alergiu, na lepok, laktózu, kravsku bielkovinu. Pýtaj sa na gastro alebo nech mu testy z krvy spraví aj obvodná. 2 roky je veľmi dlhá doba.

autor
26. jan 2025

@anavixy ďakujem hľadala som ale nejak aom nenašla 🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
26. jan 2025

@nikpa v lete je to lepšie nemá to stále
Všimla som si že to má hlavne keď pap noeco mastné
Ako salámu halušky s maslom ….
Vasemu synovi to zmizlo už ?

nikpa
26. jan 2025

Syn mal zistenu alergiu na kravsku bielkovinu. Po vysadení mlieka to zmizlo. Predtým mu ako tak pomáhal ten rakytnik.olej a propolis.mast ako som písala.

katesocka
26. jan 2025

Dcéra má 2 roky a má to asi tretí mesiac. Kožná predpísala ichtyolovú masť (zarábali ju v lekárni) plus to striedam so Skin Cap krémom. Ten jej pomáha najlepšie asi.

katesocka
26. jan 2025

A tiež nám bolo povedané, že máme odsledovať, pri ktorých jedlách sa to zhoršuje, zatiaľ to u nej vyzerá na mlieko a kečup.