Ako liečiť periorálnu dermatitídu u dieťaťa?
Maminy som zúfalá ja už neviem ako ďalej 🤦♀️
Už z tým bojujeme 2 roky
Čo pomáha alebo aspoň zmierňuje to ?
Kozna mi povedala že najlepšia je Bioderma perí oral
Nám však nepomáha
Bioderma kozmetiku bouzivaˇ od narodenia syna ale toto nepomáha 😞
Momentálne som začala používať eucerim krem -nemá to už take suché ale červene a flakate
Už sme boli aj na výter či náhodou nemá stafylokoka ale nič
Prosím som za každú radu 🙏
Čítala som že aj krem la Ronchce je “vraj”nato dobrý ale nechcem kupovať zase predražene kremy ako tie od Biodermy a učenok žiaden
Hľadala som tu viac príspevkov ohľadom tejto problematiky ale všade len buodermu vychválili
Ak mas instagram, najdi si profil dermatologicky karolina baumgartner a u nej sa prescrolluj az k prispevku o perioralke.
Hlavne zubnu pastu len prirodnu
Alergie? Nezhorsuje mu stav nieco? Neodsledovala si nahodou?
A ma to stále počas celého roka? Synovi najviac zo všetkého zabralo natierať rakytníkovým olejom a propolisovou masťou, zlepšilo sa to ale zase zázraky nečakaj. Treba zistiť z čoho to má. Môže mať aj na niečo alergiu, na lepok, laktózu, kravsku bielkovinu. Pýtaj sa na gastro alebo nech mu testy z krvy spraví aj obvodná. 2 roky je veľmi dlhá doba.
@anavixy ďakujem hľadala som ale nejak aom nenašla 🤦♀️🤦♀️
@nikpa v lete je to lepšie nemá to stále
Všimla som si že to má hlavne keď pap noeco mastné
Ako salámu halušky s maslom ….
Vasemu synovi to zmizlo už ?
Syn mal zistenu alergiu na kravsku bielkovinu. Po vysadení mlieka to zmizlo. Predtým mu ako tak pomáhal ten rakytnik.olej a propolis.mast ako som písala.
Dcéra má 2 roky a má to asi tretí mesiac. Kožná predpísala ichtyolovú masť (zarábali ju v lekárni) plus to striedam so Skin Cap krémom. Ten jej pomáha najlepšie asi.
A tiež nám bolo povedané, že máme odsledovať, pri ktorých jedlách sa to zhoršuje, zatiaľ to u nej vyzerá na mlieko a kečup.

Nám pomohla Vitella ictamo
https://www.vitella.ch/sk/products-sk/vitella-i...