Ako liečiť soor u mesačného bábätka?
Prosim, co pomaha okrem Gencianovej violeti?
Zhanam tu vodicku dnes od rana pre dcerku v lekarnach a nikde mi ju nevedeli namiesat. Som zufala a mam o malinku strach aby sa jej to neroznieslo v telicku. 😔
@sandrita_v rieš to s pediatričkou, nám dala dr Difluctan, ale ten je na predpis
@sandrita_v ved pediater ti predpise nieco ine, ries to s nim
Vsetko vydenzifikovat co dieta malo v ustach ak je kojene mozes mat plesen aj na bradavkach
Kojene nie je , je na UM a na poradnu ideme az buduci stvrtok...sice som jej pisala sms tak som zvedava co odpise, kedze telefon nedviha cez den pocas ordinacie :/
tak pediatricka mi napisala, ze jej mam zatial kupit cecko... Ak sa to nezlepsi tak rovno predpisala Candibene sprej. Mate s tym liekom niekto skusenosti? Potieram jej pusinku este s Neocide gelom..Malinka ma 1 mesiac no a v letaku pri Candibene spreji je napisane nepouzivat u deti do 2 rokov 🫣
Ak nahodou skus v lekarni tzv "medik"-borax glycerin. To na gazu resp bavlnenu plienku a tym potieraj pusu.
Pripadne ako pisali vyssie ze bude treba diflucan... tym sa to "prelieci" aj v brusku.
Soda bicarbona s vodou a vytierať gázou.Nie len tak prstom ale poriadne do dvoch dní sme mali pokoj.

Gencianka je vyslovene NEVHODNA. Pomaha roztok sody bikarbony ako domaca pomoc a idealne sirup od pediatra (Diflucan).