Ako liečiť tmavšie záhyby na pokožke dieťaťa?
Ahojte, nasla som na synovi taketo nieco.
Trochu ako keby stmavol v zahyboch. Ma to aj na druhej nohe, ale nie tak silno.
Co mu mozem na to dat? Iba spf aby nebol este tmavsi?

Zaparenina to nie je ani nic vazne. Takmer to ani nevidno, neriesila by som.
Zaparenina to nie je ani nic vazne. Takmer to ani nevidno, neriesila by som.
@larinka552 len tak cudne mi to prislo, ze je to take tmavsie.
Neviem ako nazivo ale na foto to je ledva vidno. Ak by to mal len na jednom mieste, myslela by som si, ze je to uz pomaly zmiznuta modrina. Nemozu to byt nejake modrinky od preliezok alebo tak. Nevesal sa za nohy dolu hlavou? 😃
Neviem ako nazivo ale na foto to je ledva vidno. Ak by to mal len na jednom mieste, myslela by som si, ze je to uz pomaly zmiznuta modrina. Nemozu to byt nejake modrinky od preliezok alebo tak. Nevesal sa za nohy dolu hlavou? 😃
@larinka552 to niee 😀
ja tam nic nevidim. ak tie pasiky, ved to je ohyb koze. niekedy ich ludia maju vyrzanejsie, zvlast cez leto, ked je koza ovela viac prekrvena, ma tendenciu byt aj viac naliata vodou z tepla.
Mater nic tam nie je ukludni sa. Btw vieš ako vyzerá zaparenina? Mam poslať foto môjho?
Mater nic tam nie je ukludni sa. Btw vieš ako vyzerá zaparenina? Mam poslať foto môjho?
@majamat
@stellarstar
Nie ciry myslim 😀 ale tieto fliaviky. Ten na pravej az nie je tak viditelny. Ten lavy trochu
z foto sa to neda moc rozoznat. ako dlho to am?
Nic tam nie je žiadna zaparenina ani nejaká alergická reakcia
@stellarstar no veru, zaparenina je fakt nieco, co sa eln tak neprehliadne.
a teda vznika skor v mieste, ktore je stale pretazene tym, ze je koza spojena a nevetra sa.
Ja neviem vobec, dnes som si to vsimla. Ako keby sa podrazdena koza dostala pod slnko a preto to stmavlo
cerstva aparenina je najskor ruzova, rychlo prechadza do cervenej, uplne krvavocervena fakrba, moze byt narusena koza, cize moze obsahovat trobne krvave bodky, koza moze mokvat, cize vlhne, vytvara rozny vypotok, co robi na postihnutom mieste nepekny povlak po okrajoch, ale aj v strede, zvlast na zaciatku, kym sa to nezleje dokopy to moze mat charakter drobneho vysypu.
no to najhalvnejsie je, ze je vyrazne cervena, nie tmava.
tmava pigmentacia vznika skor po vyliecenej zaparenine, ako pigmentova jazva, ale u deti je to menej caste, lebo mamu vyssiu regeneracnu schopnost, cize koza sa da dokopy a je stale pekna.
a zabudla som, zaparnina clekom slusne zapacha.
Je to úplne normálne, že v záhyboch je koža o niečo tmavšia a je to spôsobené trením a vyššou tvorbou melanínu. Pričom toto čo si odfotila fakt treba hľadať lupou...
Je to úplne normálne, že v záhyboch je koža o niečo tmavšia a je to spôsobené trením a vyššou tvorbou melanínu. Pričom toto čo si odfotila fakt treba hľadať lupou...
@mdse akoze je to vidiet, ale mas pravdu, nebije tak do oci.
Inak v poriadku,hej?Jedno dieta ci dve mate?
Inak v poriadku,hej?Jedno dieta ci dve mate?
@maminkadeticiek z tejto mojej otazky podla mna je evidentne. 😁😁
...ze jedno.Ok,tak sup na zlteho slona
@maminkadeticiek tak sup sup. 😉
@maminkadeticiek ale podla mna aj 15,5 mesiacov sa tam dostane 🤭🤣
Jaaaj sorry 🤣🤣🤣 to je “mamkadeti” 🤦🏻♀️ ja ze si to ty 🤭
@maminkadeticiek ale podla mna aj 15,5 mesiacov sa tam dostane 🤭🤣
Jaaaj sorry 🤣🤣🤣 to je “mamkadeti” 🤦🏻♀️ ja ze si to ty 🤭
@anavixy 🤨