icon

Ako liečiť vlhký kašeľ u 2,5-ročného syna?

27. apr 2025

Ahojte prosím poraďte ak ste sa niekto stretli s podobnou chorobou mám 2,5 ročného syna týždeň a pol kašel sem tam teplota niektorú noc ju má niektorú nie.. Boli sme u pani doktorky je úplne čistý pri počúvaní takisto negatívna krv negatívny moc povedala že stačí Hedelix prípade Fenistil lenže ten kašel je taký že niekedy akoby chcel at vyzvracať hlieny. Je to taký vlhký produktívni kašel. Najhoršie je že doktorka má celý týždeň dovolenku teraz a na tú zastupujúcu sú samé zlé recenzie myslíte že je potrebné to riešiť antibiotikami alebo mám pokračovať v tejto liečbe

vevebono
27. apr 2025

Ja osobne by som išla k druhej dr bez ohľadu na recenzie. Vyšetriť ho musí, a je lepšie mať aj iný názor.
Ja som mala toto ako decko, ale tak, že celý deň mi nič nebolo, bola som živá, čulá, padol vecer/noc a horúčka a kašeľ. Bol to obojstranný zápal pľúc. Mama so mnou chodila ku dr, ale ta ze všetko je ok, nakoniec po vyše týždni ma vzala a lekar na pohotovosti mamu zhúkal, že kde bola doteraz.

nynia
27. apr 2025

Mozte ist na pohotovost este dnes alebo zajtra poobede a vyhnete sa tej "zlej" doktorke.

autor
27. apr 2025

A ked vo stvrtok bolo crp aj moc okey moze sa to nejak rapidne menit ? Nebol by objaveny vaznejsi problem ?