icon

Ako môže dieťa skončiť v resocializačnom zariadení?

9. feb 2024

Aké veci, faktory môžu podľa vás viesť k tomu, že je dieťa nutné umiestniť do resocializačného zariadenia?

A otázka pomimo: ako je možné že politici zo smeru chodili zneužívať deti do takéhoto centra? A ako si pán Fico mohol pre seba a jemu podobných uzákoniť premlčaciu dobu 10 rokov aby neskončil za to v base?

Strana
z2
autor
9. feb 2024

@beatrixx1525 och žena. To je celé čo máš k tomuto povedať? Vysvetlí mi sko sa deti dostanú do tých centier? Keď sa tebe stane že budeš mať taký problém možno aj ty zažiješ veľké emócie a ešte horšie. Ver mi, že to zúfalstvo nechceš prežiť. Kvôli takým bagatelizovateľom ako si ty sme tam kde sme.

petronelag
9. feb 2024

Ak niekto nevie prečo sa deti dostali do tohto zariadenia, zákony ho nezaujímajú a bez hodnoverných dokladov zaťahuje do toho Fica, tak s tým je škoda strácať čas.

chillibubble
9. feb 2024

@petronelag je uplne jedno preco sa tam tie deti dostali. ide o to, co tam s tymi detmi robili namiesto toho, aby ich resocializovali. vypovedi svedkov je dost, ale to je take slovenske, spochybnovat obet...

autor
9. feb 2024

@petronelag si pedagóg? Psychológ?
Rada by som urobila doma prevenciu, aby moje deti raz neskončili v týchto centrách. Týka sa to všetkých. Myslis si, že teba zázračne nie? Vieš aké je školstvo? Deti naokolo? Vidíš aká je kriminalita? Mňa naozaj zaujíma, čo môžem ja ako rodič spraviť preto, aby som aspoň minimalizovala potrebu umiestnenia mojich detí raz v týchto “pomocných” centrách. Banánová republika. Viete že nás tak nazývajú v EÚ najnovšie?

petronelag
9. feb 2024

Ja mám tiež dieťa, našťastie v takom zariadení nebol, ale mal rôzných spolužiakov, má už 27 rokov. Ale som mu aj hovorila, aby neveril všetkému, čo je napísané na fb, len overeným informáciam.

autor
9. feb 2024

@petronelag vieš že mrs. Fico je zaradený medzi top 12 najväčších vyvrheľov v EÚ? To je tiež fb? Asi nie. Zdroj: Najrešpektovanejší denník EÚ: Politico. Videla si ako vystupovala Beňová naša zástupkyňa v EU? Ako tam kričala že aj ini nie len FiCo je vyvrheľ?

Krajine s takouto reputáciou nik nechce vyhovieť keď budeme chcieť hájiť naše záujmy v EÚ. Všetko vďaka Ficovi. Zdroj / Tomáš Valášek bývslý veľvyslanec pri NATO. Je toto fb???? Spamataj sa už.

domiklik
9. feb 2024

Útek z domu, prostitúcia, zaskolactvo

bloger
9. feb 2024

kiki68 ti krásne odpovedala.

Strana
z2