Ako nájsť neurológa pre 8-ročné dieťa?
Ahojte, surne hladam neurologa, ktory by mi vedel dat termin na vystrenie 8r dietata. Viete poradit? Pripadne ak mate skusenost, dakujem
@tehulka2016 volaj do zdravotnej poisťovne, mne v tomo pomohli.
Odkiaľ si?
@tehulka2016 vyskúšaj napísať mail na Ambulanciu pediatrickej neurológie v Rooseveltovej nemocnici. Odpíšu skôr, ako zdvihnú telefón. Opísala som problém, a keďže to bol akútny prípad, termín sme mali o 3 dní. Držím palce
@lenicka298 napisala som, dali mi termin o mesiac, ale obavam sa ze potrebujem skor
@lenicka298 napisala som, dali mi termin o mesiac, ale obavam sa ze potrebujem skor
@tehulka2016 tak to ma mrzí. Ja som to 2x riešila takto urgentne, a dali nám termín hneď na tretí deň. Snáď vybavíte niekde niečo skôr. Držím palce
Ahojte mam na vás takú malu prozbu. Som už Tretia rodičia mala som dve zdravé dievčatká. Terás som bola na veľkom ultrazvuku pri primarovy. Zistil že moje bábätko ma dve obliečky a jednu ma nefunkčnú a jednu funkčnú terás chodím do Ryzikovej poradni ďakujem mamičkám za vaše na odpovedie lebo mam velmi veľký strah o bábätko pošle má pan Doktor na urologiu v Košiciach terás 27.5 ďakujem

@tehulka2016 vyskúšaj napísať mail na Ambulanciu pediatrickej neurológie v Rooseveltovej nemocnici. Odpíšu skôr, ako zdvihnú telefón. Opísala som problém, a keďže to bol akútny prípad, termín sme mali o 3 dní. Držím palce