Ako odstrániť bradavicu u trojročného dieťaťa?
Nemate niekto skusenost ? Maly 3 rocny ma na prste taku vypuklejsiu, aj si do nej furt rypka. Takym malym detom sa asi este nevypaluje ze ? Pripadne nieco z lekarne ale take jemnejsie ? Lebo pametam ze mne ako dietatu nasi kupili cosi z lekarne a to mi hrozne neprijemne vypalilo kozu ze fakt u tej koznej to bolo setrnejsie dalsi krat 😐
Prave preto, ze je to male dieta, tak by som neexperimentovala s nicim z lekarne, ale isla na kozne.
Kožné. Hádam nechceš tak malému dieťaťu sama od seba nieco patlať na prst
Hliva ustricová. Jednak je to na imunitu a nič tým nepokazíš, a za mňa to funguje. Začala som pred 1,5mesiacom a vidieť rozdiel a hlavne cítiť. Nie je taká vypuklá a zmenšila sa. Možno keby som brala dôsledne 2x denne ako sa má, mala by som už pokoj. Ale aj tak je to úspech a verím, že do mesiaca mám pokoj. Môžem ti poslať aj foto, predtým a teraz, ak chceš. Dusík ani omylom. Doteraz mám traumu z toho, ako to bolelo v detstve a videla som rany, čo mäsiarka kožná dokázala napáchať teraz. Ja by som šla najprv neinvazívnou metódou.
@brankovamama no vsak toto, mne to ako doetatu vypalovala kozna a mam tam doteraz jazvy. Nehovorim ine su mozno jemnejsie ale neviem . Ale mne nerobil dobre ani to co som mala z lekarne ale to bolo x.y. rokov dozadu, teraz vien ze su aj od 2 rokov uz ale ci ma niekto realnu skusenost ci to neni moc neprijemne pre dieta. Syn je autista a chudak tolko doktorov atale behame, tak som ho nechcela este na to kozne tahat a robit mu dalsiu traumu. Skusim ked tak nieco neinvazivne doma najprv. Akurat ze si do toho zvykne rypkat to mi vadi, neda mu to pokoj na tom prste
Ved v biopotravinach bezne predavaju bylinne pripravky na bradavice. V nasej predajni su 2 druhy.
@1mina spirularin vs krem. Je to drahy krem, trva to urcite dlhsie, ale pre dieta ideal. Natrem (sice ma na nohe) necham vyschnut a da si ponozku (pripadne leukoplast na prste by som dals). Mne krem odporucila pedikerka. Krem sa minul a skusila som kolodium forte z lekarne. Po case to dieta stipalo a znicilo kozu - potom sme mu museli namacat a zisla mu dole cela koza z nohy. Kupila som radsej ten drahy krem pre dieta po tychto skusenostiach.
Aj ja mam bohuzial na prstoch. Kolodium forte ma stipal od zaciatku, potom som isla na vypalenie dusikom (neskutocna bolest - dieta by som nikdy nezobrala). Teraz cakam co bude ked odpadnu vypalene bradavice. Ale take 2 male mi nevypalila, odporucila mi kupit duofilm, stipe ale menej ako kolodium. Ale nedala by som uz dietatu po skusenosti s kolodiom.
tea three olej, potierať
Moja dcéra (3r) mala bradavicu na päte. Išla som s ňou kožnej, vypálila jej to.
vypalit je najjednoduchsie synovi tiez vypalovala a zvladla to uplne v pohode cim skor tym lepsie kedze velke sa musia vypalovat na 2-3x
@brankovamama Ahooj ako si dopadla zbavila si sa toho a hliva pomohla? 🙂
@leyla97 ahoj, vybrala som dve balenia a neznížila úplne. Zmenšila sa tak o 50%. Potom som si dala pauzu a kúpila som si v lekárni také náplaste, po 6ks je tam a je to na kurie oká a stalo to do 3€. To som si dávala cez noc. Ale nenormálne ju to napučalo, skúsila som to s nožnicami strihať a išlo to pekne a nebolelo. Potom som si kúpila ešte jedno balenie a potom som ju už pekne vystríhla. Za dva dni sa mi zatvorila a aj tak som tam videla ešte čiernu bodku 🤦♀️ Lenže veľkostne má asi 10% z pôvodnej a teda už na tie náplaste je malá. No a po potulkách v DM som narazila na náplaste na bradavice za 7eur , je tam 20ks. A to je taká decentná náplasť, a hlavne malá. Toto si teraz dávam. Po druhej noci mi to ukázalo pekne korene, alebo čo to je. Akože bojovala som s tým zvnútra a telo robilo čo mohlo a teraz musím zvonka 😁
@brankovamama ahoj prosím ťa nechodila by si mi tú fotku tich náplasti z DM ? 🙂
Mimochodom len aktualizácia, boli sme aj ja aj syn už dva krát vypalovat - on to zvláda úplne ok, len sa nato pozerá zaujatí že čo tam teta s paličkou robí....potom naň odporučila duofilm a stále sme sa ich úplne nezbavil 🤦
@brankovamama dakujeeem
Pridávam fotku, keď som začínala s náplasťami. Dávala som si len na noc. Použila som 9 náplasti, dva dni som to nechala oddychovať a dnes ráno odfotila opäť

@1mina Kolodium forte