Ako ošetrovať tvár po prekonaní kiahní?
Ahojte keďže je tak pekne už vonku chcem sa opýtať čím natriet tvar po kiahnach?
Ja natieram s Bioderma Cicabio Creme, ale akykolvek regeneracny je fajn.
@hopatko s netreba dávať aj SpF? Jedna sa mi hlavne o tvár lebo keď sa mu to opali tak aby neostali flaky
Ak vam zostali fliacky alebo jazvicky, tak urcite daj SPF, tato Bioderma je aj s SPF50, a hlavne toto jarne slniecko je riadne silne. Mojej ostala len jedna bodka na brade po chrasticke, tu natieram.
https://www.benulekaren.sk/bioderma-cicabio-kre...
No jednoznačne treba hľadať nejaký hydratačný krém a ideálne aj s SPF. Bez toho ja už v podstate krém ani nekupujem. A obzvlášť teda keď je po kiahniach.
Na toto leto by som zvolila avene alebo biodermu apebo iny spf z lekarne.siltovku alebo klobuk a tvar pokial mozno neopalovat vobec.ja som mala kiahne v juni ako 32 rocna..doktorka dorazne mi neodporucala jazvy opalovat mozu ostat skarede flaky.. natierala som za cerstva hend ako odpadli chrasty kalciovou mastou na striedacku z tea tree kremom od JUSt.
Keď su kiahne tak jednoznačne tekuty puder ten vysušuje a tlmí svrbenie ..
Vela odporucani som pocula na imunoglukan krem
@lucialucy43 ten sa uz DAVNO NEODPORUCA!
@taktotedanie no mi sme davali keď bolo treba a vždy zabral..
La roche posay Cicaplast B5 a rozhodne je potrebne aj SPF 50, aby jazvy nestmavli.
@lucialucy43 ale už nemáme kiahne už má odpadnute chrasty
@lucialucy43 najnovsie odporucanie uz niekolko rokov nepodavat tekuty puder
Nas zachranil tea tree olej..a kupel v hypermangane nic ine som nedavala krasne vysusil ani nesvrbelo. A to som mala vysyp fakt extremny.

Môžeš použiť čokoľvek na regeneráciu pokožky 🙂