icon

Ako ošetrovať tvár po prekonaní kiahní?

3. apr 2025

Ahojte keďže je tak pekne už vonku chcem sa opýtať čím natriet tvar po kiahnach?

vlachienka
3. apr 2025

Môžeš použiť čokoľvek na regeneráciu pokožky 🙂

hopatko
3. apr 2025

Ja natieram s Bioderma Cicabio Creme, ale akykolvek regeneracny je fajn.

autor
3. apr 2025

@hopatko s netreba dávať aj SpF? Jedna sa mi hlavne o tvár lebo keď sa mu to opali tak aby neostali flaky

hopatko
3. apr 2025

Ak vam zostali fliacky alebo jazvicky, tak urcite daj SPF, tato Bioderma je aj s SPF50, a hlavne toto jarne slniecko je riadne silne. Mojej ostala len jedna bodka na brade po chrasticke, tu natieram.
https://www.benulekaren.sk/bioderma-cicabio-kre...

karhi
3. apr 2025

No jednoznačne treba hľadať nejaký hydratačný krém a ideálne aj s SPF. Bez toho ja už v podstate krém ani nekupujem. A obzvlášť teda keď je po kiahniach.

saxana000
3. apr 2025

Na toto leto by som zvolila avene alebo biodermu apebo iny spf z lekarne.siltovku alebo klobuk a tvar pokial mozno neopalovat vobec.ja som mala kiahne v juni ako 32 rocna..doktorka dorazne mi neodporucala jazvy opalovat mozu ostat skarede flaky.. natierala som za cerstva hend ako odpadli chrasty kalciovou mastou na striedacku z tea tree kremom od JUSt.

lucialucy43
3. apr 2025

Keď su kiahne tak jednoznačne tekuty puder ten vysušuje a tlmí svrbenie ..

taktotedanie
3. apr 2025

Vela odporucani som pocula na imunoglukan krem

taktotedanie
3. apr 2025

@lucialucy43 ten sa uz DAVNO NEODPORUCA!

lucialucy43
3. apr 2025

@taktotedanie no mi sme davali keď bolo treba a vždy zabral..

anavixy
3. apr 2025

La roche posay Cicaplast B5 a rozhodne je potrebne aj SPF 50, aby jazvy nestmavli.

autor
3. apr 2025

@lucialucy43 ale už nemáme kiahne už má odpadnute chrasty

taktotedanie
3. apr 2025

@lucialucy43 najnovsie odporucanie uz niekolko rokov nepodavat tekuty puder

saxana000
4. apr 2025

Nas zachranil tea tree olej..a kupel v hypermangane nic ine som nedavala krasne vysusil ani nesvrbelo. A to som mala vysyp fakt extremny.