Ako ovplyvňujú vitamíny Jamieson močenie detí?
Ahojte, mate niekto skusenost, že by dieta mohlo častejsie mocit z vitaminov??? Syn dva tyzdne castejsie moco, ma 6 rokov, vysetrenie mocu, kevi zakladne ma všetko v poriadku. Uziva iba vitaminy Jamieson, multivitamin. Ďakujem
Lebo vsimla som si, ze ma po nich aj taky zltsi moc rano, preto ma napadlo, ci to nemoze mat suvis aj s tymto
Lebo vsimla som si, ze ma po nich aj taky zltsi moc rano, preto ma napadlo, ci to nemoze mat suvis aj s tymto
@sisi2212 to mas to iste ako keby si pila repu alebo jedla tiez budes mat zafarbenu stolicu aj moc.
sleduj kolko pije a kolko vycuraj. ak viac pije tak je jasne ze bude chodit castejsie curat.
@sisi2212 to mas to iste ako keby si pila repu alebo jedla tiez budes mat zafarbenu stolicu aj moc.
sleduj kolko pije a kolko vycuraj. ak viac pije tak je jasne ze bude chodit castejsie curat.
@anonym_ec460e praveze je to zle odsledovat, len cez vikend, lebo cez den je v skolke, ale vidim, ze napriklad rano zvykol cikat raz a teraz mi uz pred skolkou cika aj 4-5x, vidim kolko cika, ked pride domov a cez vikend vidim, ze to je aj 20x denne …. skusim tie vitaminy vysadit na par dni a uvidime, lebo moc a krv zakladne, aj take ze cukor, oblickove, zapalove, pecenove, vsetko ma ok
Vysad tie blbosti a mas po probleme 🙄
Vysad tie blbosti a mas po probleme 🙄
@anonym_02aa14 vysadim určite a uvidim, ci to prejde
@anonym_ec460e praveze je to zle odsledovat, len cez vikend, lebo cez den je v skolke, ale vidim, ze napriklad rano zvykol cikat raz a teraz mi uz pred skolkou cika aj 4-5x, vidim kolko cika, ked pride domov a cez vikend vidim, ze to je aj 20x denne …. skusim tie vitaminy vysadit na par dni a uvidime, lebo moc a krv zakladne, aj take ze cukor, oblickove, zapalove, pecenove, vsetko ma ok
@sisi2212 tak toto si mala dat do statusu, urcite smer DR lebo to nie je normalne ist 20krat a necakat
Vitaminy skupiny b ovplyvňujú hustotu aj zfarbenie moču. C-ečko môže spôsobiť častejšie mocenie, kedze pôsobí stimulacne na obličky a močový mechúr. Moja osobná skúsenosť a rada od nefrologa, ziadne syntetické vitaminy. Je to proste len farmaceuticky biznic. Počas zimných mesiacoch doplnit jedine d vitamín a to je vsetko. Vela ovocia, zeleniny, strukoviny a pestrú stravu.
Tiež si nemyslím, že to môže byť z toho. Jedine, ak by mal tmavší moč, inak nie.
Vitaminy skupiny b ovplyvňujú hustotu aj zfarbenie moču. C-ečko môže spôsobiť častejšie mocenie, kedze pôsobí stimulacne na obličky a močový mechúr. Moja osobná skúsenosť a rada od nefrologa, ziadne syntetické vitaminy. Je to proste len farmaceuticky biznic. Počas zimných mesiacoch doplnit jedine d vitamín a to je vsetko. Vela ovocia, zeleniny, strukoviny a pestrú stravu.
@anna777115 toto je multivitamin, obsahuje vsetko c, d. B vitaminy
@jeennyv takze to je kludne mozneee, od zajtra vysadzame vitaminy a uvidime
@sisi2212 ked moci 20x za den, to nebude z vitaminov. Chod s nim k lekarovi. A este pred tym pozistuj ci nema pri moceni palenie, svrbenie alebo hocijaky diskonfort. A hlavne odsledovat kolko pije, ci nepije privela, to tiez nie je v poriadku ak je stale smadny.
@sisi2212 ked moci 20x za den, to nebude z vitaminov. Chod s nim k lekarovi. A este pred tym pozistuj ci nema pri moceni palenie, svrbenie alebo hocijaky diskonfort. A hlavne odsledovat kolko pije, ci nepije privela, to tiez nie je v poriadku ak je stale smadny.
@viestta nepije vela, u lekarky sme boli a vsetky vysledky moc a krv take tie zakladne teda ma ok, nic ho nepali, nesvrbi, nema teplotu, ale teda tie vitaminy ma napadli, lebo som si vsimla odkedy ich uziva ze mu an vyrazne sfarbuju moč …. vsiml som si prave aj to, ze napriklad ked uzije ten vitamin rano, doobeda cika castejsie, k veceru menej …. ako keby s tym vyprchanim vitaminu sa to cikanie objavuje menej často
@viestta ak je chlapec ok a nema ine problemy, to neznamena, ze ked to niekto nezazil, ci neveri, ze moze to z vitaminov, to tak nie je…si brala, ze vies…ja ano a mala som to tak….

urcite nie z toho