Ako podávať bábätku všetky tieto lieky?

janapeterjana
17. aug 2022

Ahojte, mesačná dcéra má super kombo - reflux a koliky. Dr. poradila Coliprev, Sab Simplex + dávame Nutriton. Kojím a všetky tieto prípravky sa majú dávať pred každým jedlom. To ich mám dať všetky naraz? Vďaka, lebo dnes už sa doktorke nedovolám.

mymam
17. aug 2022

Skús zavolať do lekárne, ktorá má službu, ešte lepšie na detskú pohotovosť

mymam
17. aug 2022

Alebo je tu na koňovi skupina Zdravotníci na MK

kacena4
17. aug 2022

ja som davala len sabt, coliprev som nedavala zdalo sa mi to prehnane vela, + nutriton sab som nakvapkala dietatu do ust pred jedlom zarobila som si za lyzicku nutritonu s prevarenou vodou a dala som dietatu aj to a nasledne som nakojila

lorin29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dombia
17. aug 2022

@janapeterjana my máme reflux a koliky potvrdené aj na gastre. A malej (7týždňová) dávam do každého mlieka coliprev a nutriton. Raz denne biogaiu a devit.

anavixy
17. aug 2022

Coliprev a sab simplex nie je predsa to iste, preco by to malo byt zbytocne? Coliprev obsahuje enzym laktazu, ktora stiepi laktozu, Sab simplex obsahuje simeticon, ktory pomaha odvadzat plyny z criev. 🤷🏻‍♀️ Coliprev+ Nutriton pred dojcenim, sab simplex po dojceni by som dala.

henrieta2022
19. aug 2022

@janapeterjana my sme mali sab simplex,coliprev,probiofix,cebion,pyridoxin,maltofer.. davam to na silikonovu lyzicku pred jedlom, kvapnite na nu trosku mlieka a dajte babatku. Treba si to nejak rozvrhnut a sab a coliprev predpokladam,ze pred kazdym krmenim. Da sa to zvladnut🤗