Ako podporiť imunitu detí po antibiotikách?
Ahojte čo davate detom na imunitu. Syn 3,5 roka, prvy rok v školke katastrofa každy mesiac kašel sople, snažime sa inhalovať vzdy ked to začne, nechcem hned trepať ATB ale niekedy sa tomu nevyhneme , nechcem zapal priedušiek( prekonaval castejsie laryngitidy ked bol mladši), no a mladšia dcerka 1rok tak tá od neho chyta tiez Moraxely z nosa, cize nadchy kašel, tiwz sa nevyhneme niekedy ATB , minule som jej dala len lokalne atb lebo kašala 3 tyzdne bez uspechu liečby, pomohlo na 2 tyzdne a potom nastupil znova kašel doslova gruhlenie a tak musela celkove Atb na moraxelu… čooo tym detom davate ??? Hlavne po bratí atb. Nejake probio ja neviem co uz.. 😒😒😒😒
Davala by som dlhsie probiotika a kolostrum.
Imunoglukan. Treba ho brat dlhodobo, aspoň 3 mesiace.
@barka1 ročná ho ale nemôže. Môže kolostrum, poprípade je ešte sirup Baby Imun. Proste vitamíny. Veľa zeleniny, ovocia a čerstvý vzduch
Ja mam doma rovnaky problem skusali sme arko defensis, imunoglukan rozne vitaminy rakytnicek a nic. Tak som patrala co este teraz skusam colostrum od ceskej firmy Moje Luha, 2 tyzdne, zatial neviem zhodnit ale dufam ze konecne aspon toto pomoze.

Imunoglukan. Treba ho brat dlhodobo, aspoň 3 mesiace.