Ako podporiť imunitu školáka?
Ako podporiť imunitu dieťaťa, ktoré ide v septembri do 1 ročníka? Od nástupu do škôlky stále chorá, neustále očr. Som samoživitelka a takto sa už naozaj nedá. Už chcem normálne pracovať a hlavne nech nezameškáva v škole. Už aj v práci na mňa pozerajú, že zas.. 3 mesiace mi momentálne zasa vypadol príjem. Mám akurát tak na účty..
A druhá otázka. Viem je tu mnoho tém.. no ako si takto privyrobiť aspoň pár eur. Pracujem na rovnakej pozícii 11 rokov, takže žiadne skúsenosti s niečím iným nemám. Premýšľala som vyrábať niečo, napríklad sviečky. No reálne aj to niekto kúpi? 😔 všetko čo by som skúsila je pre mňa úplné iné. Do kurzu nechcem ísť, nemám kde nechať dieťa počas toho..
Ďakujem za všetky rady ❤️
Pediatrička ako rieisi situáciou? Orl? Imunoloiga? Alergológia? Gastro?
Veď keď je dieťa často choré, musí hľadať príčinu
K tvojmu biznis plánu… máš dojem že je na trhu malo sviečok?
3 roky choroby ako rieši lekár? Alergo, kontrola imunity z krvi?
dieťa hlavne potrebuje imunoalergologické vyšetrenie kde sa uvidí či má alebo nemá problém s imunitou... drzím palce poznám to nie však ako samoživiteľka... ale vymeškané hodiny už po dva roky sme nešli pod 180....
@bellaa3007
@mimaapeto na alergo bola všetko ok. Jej sa to zlepšilo minulý rok. Prestali dýchacie problémy no došli črevné, kiahne momentálne zapal oci..
Pediatrička ako rieisi situáciou? Orl? Imunoloiga? Alergológia? Gastro?
Veď keď je dieťa často choré, musí hľadať príčinu
K tvojmu biznis plánu… máš dojem že je na trhu malo sviečok?
@pribinak nie je no topiaci sa aj slamky chytá.
@anonym_autor však ale základ je nájsť čo na trhu chyba a nie čoho je všade dosť
@pribinak skúšala som hľadať a nenasla som tu dieru. A hlavne nieco take co by som sa vedela aj sama naučiť. Nechcem si robit živnosť.. len nieco co mi hodí par eur mesačne.
Probiotiká celoročne a dať zaočkovať na chrípku mali sme rekordný rok v zdraví ✌️
Probiotiká celoročne a dať zaočkovať na chrípku mali sme rekordný rok v zdraví ✌️
@zuzubb007 prosím a ake probiotika? To by nebol zlý napad
skus na podporu imunity pre deti od kompavy.sk , každému niečo iné pasne
Tými chorobami ako črevné virózy, zápal oči, kiahne prejde väčšina detí.Na imunoalergo jej brali aj krv na imunitu či len testy na alergie?
Mne aj dcére pomohli lieky od imunologicky mali sme časté zápaly horných dýchacích ciest, angína, zápal uši atď. Probiotiká, zinok, dobrý spánok, strava, veľa von ja som bola tiež prekvapená, keď lekárka povedala, že 6 viroz a iných chorôb ročne je normálne to, keď rozratas každú chvíľu doma
Môj syn dva roky dokola chorlavy, dali sme minulý rok v auguste vybrať nosné mandle a nasadili imunor (imunoalergologicka zistila bunkový deficit niečo také), od septembra bol doma 2 týždne kvôli chorobe dokopy 😊 úplne iné dieťa a iný pocit neriešiť stále dokola choroby. Imunor sme v máji vysadili a odvtedy chorý ešte nebol
@anonym_autor tak kiahne dajú imunite zabrať-nam doktorka povedala.3-5mesiacov sa nalepí na nich vsetko.Mali sme aprily
Inak tiež.beru celorocne probiotika a teraz skúšam od Českej značky na imunitu Juvenil
@mmoni89 to vážne? 😲😲 no mala ich strasne 5 dni teploty celá vyhadzana. Tie celorocne skusim .. sebe aj malej kupim.
Ako ochorela som to od nej dostala. Strasne to bolo. Zapal v tele.
@mmoni89 to vážne? 😲😲 no mala ich strasne 5 dni teploty celá vyhadzana. Tie celorocne skusim .. sebe aj malej kupim.
Ako ochorela som to od nej dostala. Strasne to bolo. Zapal v tele.
@anonym_autor áno mne to hovorila doktorka aby som to.ocakavala, u nás všetci traja chalani mali ,najstarší 12rocny priserne to mal.ale teda našťastie až na nejaký kašeľ a sopeľ neboli odvtedy chorí
More, Vysoké Tatry, kolostrum, otuzovanie
@anonym_autor to verím,ja som kiahne mala našťastie ako dieťa
@mmoni89 aj ja.. cca 5 som mala. No moze byt ze preto znova ochorela.

dieťa hlavne potrebuje imunoalergologické vyšetrenie kde sa uvidí či má alebo nemá problém s imunitou... drzím palce poznám to nie však ako samoživiteľka... ale vymeškané hodiny už po dva roky sme nešli pod 180....