Ako pomôcť bábätku s refluxom?

eliska1309
29. nov 2013

Ahojte maminy... surne by som potrebovala pomoct a poradit. Moj trojtyzdnovy syncek trpi refluxom a doktorka nam vcera na poradni povedala ze pokial pekne pribera (co aj pribera) ze to treba len pretrpiet a vydrzat. Ale dnes uz som z toho uplne zufala pretoze malinky spinka asi tak po 10 minutach lebo zakazdym ked mu grcne tak sa zobudi s placom a kym znova zaspinka tak sa pogrcka aj 5x. A ani nehovorim ze po papani skoro vsetko vyvrati. Uz som z toho zufala ze malinky skoro vobec nemoze spinkat a je uplne unaveny. Prosim poradte co s tym. Zvysena poloha nezabera ( nosime ho vo zvysenej polohe a aj postielku ma podlozenu). Kazda rada nad zlato. Vopred dakujem.

mimake
29. nov 2013

V tej zvysenej polohe ho nechavaj nadalej ale nam pomohlo malu po papani nedavat odgrgovat a celkovo s nou velmi po papani nehybat. A doktorka nam na to dala gastrotus baby.

zuzi0110
29. nov 2013

@eliska1309 moja mala taký reflux že jej išlo mliečko až z nosa. nám pomohlo nosenie v šatke. Pekne jej všetko ostalo v brušku a pospala si aj 3 hodiny. Odgrgalo sa jej aj po hodine. Asi v 2 mesiacoch sa reflux stratil.

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz