icon

Ako pomôcť hojeniu zodratej kože na nožičke?

patulaaa
3. júl 2026

Ahojte, malý si zodral/ popálil kožičku na nôžke. Ako pomôcť hojeniu? V dome je na boso aby nemokvalo ale vonku dávame ponožky do sandálok.

Ako pomôcť hojeniu zodratej kože na nožičke?
anonym_098f13
3. júl 2026

Prídeš do lekárne, ukazes foto aké máš dokalicene dieťa a oni ti predaju liečivú náplasť

simsalabim
3. júl 2026

Framykoin a prelepit, ked sa ide von.

thirstymonk
3. júl 2026

Oj segiň. Nechtik lekarsky. Z toho dajaka masť. Tým nikdy nič nepokazíš, čo sa týka kože.

patulaaa
autor
3. júl 2026

Ďakujem, skúsime niečo.

leidin
3. júl 2026

Neviem, este som citala, ze pomaha aj kyselina hyaluronova na take zarovnanie koze aby tam nebola prepadnuta jazva. Lebo nieco ti stiahne ako silikon aby nebola hruba a tak rozne posobia tie latky.

anonym_350438
3. júl 2026

ako si tak velmi zodralo nozicku?? nebolo to prave tou topánkou? nedavala by som ju, chuda musi to boliet

anonym_3739ad
3. júl 2026

kožičku na nôžke 😂😂😂

ikuska27
3. júl 2026

Božinku a to kde si takto škaredo odral nohu?? chudátko 🤦....ja by som na toto dala Dermazin krém 1%, alebo inadine mriežky...alebo ešte Ialugen krém...s tým mám veľmi dobré skúsenosti čo sa týka popálenín a jaziev po nich

patulaaa
autor
3. júl 2026
@ikuska27

Božinku a to kde si takto škaredo odral nohu?? chudátko 🤦....ja by som na toto dala Dermazin krém 1%, alebo inadine mriežky...alebo ešte Ialugen krém...s tým mám veľmi dobré skúsenosti čo sa týka popálenín a jaziev po nich

@ikuska27 ďakujem pekne, odkedy malý behá tak vopcha sa aj tam kde netreba, a nepostrehnem kde je čo a tak si nôžku zodral. Každej mamke je to veľmi ľúto keď dieťatko nieco boli.

patulaaa
autor
3. júl 2026
@anonym_3739ad

kožičku na nôžke 😂😂😂

@anonym_3739ad ste tu len na vysmievanie sa iným alebo na pomoc a skusenosti?

anonym_3739ad
3. júl 2026
@patulaaa

@anonym_3739ad ste tu len na vysmievanie sa iným alebo na pomoc a skusenosti?

@patulaaa čo tak používať normálne slová ako dospelý človek?

anonym_3bd75d
3. júl 2026
@anonym_3739ad

@patulaaa čo tak používať normálne slová ako dospelý človek?

@anonym_3739ad od kedy sú to nenormálne slova?Od kedy si rozhodla ty?😅

vnina
3. júl 2026

Cicaplast Baume B5

anonym_b354e6
3. júl 2026

Ialugen krem alebo nieco podobne.