icon

Ako pomôcť hojeniu zodratej kože na nožičke?

patulaaa
Včera o 08:23

Ahojte, malý si zodral/ popálil kožičku na nôžke. Ako pomôcť hojeniu? V dome je na boso aby nemokvalo ale vonku dávame ponožky do sandálok.

Ako pomôcť hojeniu zodratej kože na nožičke?
anonym_098f13
Včera o 08:26

Prídeš do lekárne, ukazes foto aké máš dokalicene dieťa a oni ti predaju liečivú náplasť

simsalabim
Včera o 08:28

Framykoin a prelepit, ked sa ide von.

thirstymonk
Včera o 08:30

Oj segiň. Nechtik lekarsky. Z toho dajaka masť. Tým nikdy nič nepokazíš, čo sa týka kože.

patulaaa
autor
Včera o 09:13

Ďakujem, skúsime niečo.

leidin
Včera o 09:18

Neviem, este som citala, ze pomaha aj kyselina hyaluronova na take zarovnanie koze aby tam nebola prepadnuta jazva. Lebo nieco ti stiahne ako silikon aby nebola hruba a tak rozne posobia tie latky.

anonym_350438
Včera o 10:14

ako si tak velmi zodralo nozicku?? nebolo to prave tou topánkou? nedavala by som ju, chuda musi to boliet

anonym_3739ad
Včera o 11:06

kožičku na nôžke 😂😂😂

ikuska27
Včera o 11:29

Božinku a to kde si takto škaredo odral nohu?? chudátko 🤦....ja by som na toto dala Dermazin krém 1%, alebo inadine mriežky...alebo ešte Ialugen krém...s tým mám veľmi dobré skúsenosti čo sa týka popálenín a jaziev po nich

patulaaa
autor
Včera o 11:37
@ikuska27

Božinku a to kde si takto škaredo odral nohu?? chudátko 🤦....ja by som na toto dala Dermazin krém 1%, alebo inadine mriežky...alebo ešte Ialugen krém...s tým mám veľmi dobré skúsenosti čo sa týka popálenín a jaziev po nich

@ikuska27 ďakujem pekne, odkedy malý behá tak vopcha sa aj tam kde netreba, a nepostrehnem kde je čo a tak si nôžku zodral. Každej mamke je to veľmi ľúto keď dieťatko nieco boli.

patulaaa
autor
Včera o 11:39
@anonym_3739ad

kožičku na nôžke 😂😂😂

@anonym_3739ad ste tu len na vysmievanie sa iným alebo na pomoc a skusenosti?

anonym_3739ad
Včera o 12:17
@patulaaa

@anonym_3739ad ste tu len na vysmievanie sa iným alebo na pomoc a skusenosti?

@patulaaa čo tak používať normálne slová ako dospelý človek?

anonym_3bd75d
Včera o 13:22
@anonym_3739ad

@patulaaa čo tak používať normálne slová ako dospelý človek?

@anonym_3739ad od kedy sú to nenormálne slova?Od kedy si rozhodla ty?😅

vnina
Včera o 21:03

Cicaplast Baume B5

anonym_b354e6
Včera o 21:12

Ialugen krem alebo nieco podobne.