Ako pomôcť hojeniu zodratej kože na nožičke?
Oj segiň. Nechtik lekarsky. Z toho dajaka masť. Tým nikdy nič nepokazíš, čo sa týka kože.
Neviem, este som citala, ze pomaha aj kyselina hyaluronova na take zarovnanie koze aby tam nebola prepadnuta jazva. Lebo nieco ti stiahne ako silikon aby nebola hruba a tak rozne posobia tie latky.
ako si tak velmi zodralo nozicku?? nebolo to prave tou topánkou? nedavala by som ju, chuda musi to boliet
kožičku na nôžke 😂😂😂
Božinku a to kde si takto škaredo odral nohu?? chudátko 🤦....ja by som na toto dala Dermazin krém 1%, alebo inadine mriežky...alebo ešte Ialugen krém...s tým mám veľmi dobré skúsenosti čo sa týka popálenín a jaziev po nich
Božinku a to kde si takto škaredo odral nohu?? chudátko 🤦....ja by som na toto dala Dermazin krém 1%, alebo inadine mriežky...alebo ešte Ialugen krém...s tým mám veľmi dobré skúsenosti čo sa týka popálenín a jaziev po nich
@ikuska27 ďakujem pekne, odkedy malý behá tak vopcha sa aj tam kde netreba, a nepostrehnem kde je čo a tak si nôžku zodral. Každej mamke je to veľmi ľúto keď dieťatko nieco boli.
kožičku na nôžke 😂😂😂
@anonym_3739ad ste tu len na vysmievanie sa iným alebo na pomoc a skusenosti?
@anonym_3739ad ste tu len na vysmievanie sa iným alebo na pomoc a skusenosti?
@patulaaa čo tak používať normálne slová ako dospelý človek?
@patulaaa čo tak používať normálne slová ako dospelý človek?
@anonym_3739ad od kedy sú to nenormálne slova?Od kedy si rozhodla ty?😅
Ialugen krem alebo nieco podobne.

Prídeš do lekárne, ukazes foto aké máš dokalicene dieťa a oni ti predaju liečivú náplasť