Ako posilniť imunitu 16-ročnej dcéry?
Maminy starsich deciek co na podporu starsim ?
Dcera 16r chyti od syna skolkara kazdu chorobu...co jej dat na podporu?C,D berie
Pozerala som na arkodefenses ,ale neviem sa rozhodnut
@anonym_autor za mňa dostatok spánku v pravidelnom čase, dostatok pohybu na čerstvom vzduchu, zdravé stravovanie (kopu zeleniny, menej cukrov a tukov). (Nielen) u tínedžerov nedosiahnuteľné.
imunita sa buduje od dietata, v teens veku je naozaj divne, ze 16r vsetko chyti zo skolky, to nie je normalne.....
stravuje sa normalne? pije dostatok tekutiny? jedava ovocie a zeleninu? chodi von a sportuje? ma nadvahu? kolko denne spí?
bola na nejakom imuno vysetreni? ma alergie?
lebo ty si musis polozit tieto otazky a zacat to s nou riesit. to , ze berie C a D je uplne k nicomu ak sa stravuje normalne teraz v lete ich nepotrebuje.
extra davky C a D treba brat ked "prichadza" choroba
Ja mam dobre skúsenosti s Aroniou 100% stava kupujem síce domácu ak mas možnosť nekupuj s obchodu … každý deň 30az 50 ml po jedle lebo je veľmi ťažká na žalúdok … syn máva aj zväčšené uzliny keď mu to nasadim na druhý deň to ma preč … na podporu imunity sa odporúča piť každý deň
@anonym_autor nám arko defenses výrazne pomohlo. Skúste dať na 3 mesiace a uvidíte
Ak je casto chora, lekarka co na to ? Treba ist na imunologiu a urobia jej testy, ci nema oslabenu imunitu a nasadia jej liecbu.
V 16 rokoch imunita uz ako tak ma byt vybudovana. Niekefldy ani doplnky nepomozu. Treba to riesit u lekara a urobi potrebne vyswtrenie.
Imunoglukam je dobry, potom davaju imunor, broxovaxon atd....
@anonym_autor nám arko defenses výrazne pomohlo. Skúste dať na 3 mesiace a uvidíte
@anonym_848dc9 vytery ma v poriadku,brala dr.v maji
@anonym_407e4e ved to ta puberta....
@lucik194 stravuje sa ako kazdy druhy pubertak,mimo domu co pride....zial neda si povedat,spi 9h ale nie od 22 ale okolo polnoci,,,,samozrejme vykecavanie s kamoskami,,,,ale dik za prispevok
@agnes28 kolko r dietatu?a ako sa berie?3 mesiace a potom pauza?

@anonym_autor ten sa dáva pri akútnej chorobe.Ked na dlhodobú podporu tak imunoglukany a zinok, vytery spraviť nos, usta