Ako posilniť imunitu 3-ročného dieťaťa?
Maminky , viete mi poradit niečo na imunitu pre 3 ročne dieťa. Mala odkedy začala chodiť do škôlky tak je 2 tyždne zdravá a po dvoch týždňoch znova chorá. Zvykla som dávať imunoglukan no ten sa nemôže užívať ani dlhodobo, a niako bez výsledku.
@ivet98 my sme tak fungovali do 5.5r a to zacala.v skolke ako 2.5🤦♀️ nic nezabralo rozne produkty som vyskúšala vitamíny atd.....arkodefenses kids vyskúšajte ;) z lekarni a vitamíny hľadajte mimo.lekarni na prirodnej baze doteraz mame taku kombináciu
nic len cas. keby som mala lepsiu radu, tak sa podelim, preskakali sme si snad vsetkym, uz som plakala ked mi na treti den ukazal teplomer 38 po 3 tyzdnoch doma…imunoglukan sme davali celu zimu, aj arkodefense, aj probiotika. teraz mame dva doplnky, ktore v zime davam, ale lepsia situacia je aj kvoli tomu, ze uz su v skole a su odolnejsi. M33 probioticky sprej, kozie kolostrum a Immun44. nerobim reklamu, len s tym mam dobru skusenost

Tento skolkarsky vek je bohuzial,taky.....mne povedal pediater ze nech davam klasiku c,b,d vitaminy. Ale nie take tie, ze vsetko v 1 ale osobitne. Dobry je ceboon kvapky. Tie davam,rano a vecer imunoglukan. A pobyt vonku ako casto sa.da, otuzovat.