Posilnenie imunity pre škôlkara: Čo pomáha najlepšie?

24. feb 2025

Čo použivate na posilnenie imunity u 3,5 ročných detí? Od septembra je furt chorá ako začala chodiť do škôlky, ale od konca decembra je to už extrém posledný mesiac mala infekčnú mononukleózu pár dní na to bronchytídu a ešte stále kašle....v priebehu 2 mesiacov už má 2krat antibiotiká. Doteraz sme mali imunoglukan, c,d, probiotiká ale mám pocit že nič nepomáha.poradte prosím.

safina541
24. feb 2025

Skúste chlorelu a zeleny jačmeň od Green ways. Treba nájsť na nete. (samozrejme aj strava pestra, ovocie a zelenina, ale nie kazde dieťa to ma rado)takze treba aj toto skusit. Odporucila mi to kamoska co ma 5rocne a 8 rocne baby a neboli este chore, toto obdobie. Ja mam kupene, ale mi sme zacali iba uzivat, tak vam neviem na 100%odporučiť

safina541
24. feb 2025

@safina541, mam tam preklep mi-my

veronicka1901
24. feb 2025

Ja davam rano nalacno tekute colostrum a okrem toho este rybi olej a lipozomalny Imunicek. V oktobri mala sople, v decembri tiez len sople. Teraz bola dva tyzdne domaw s kaslom, ale vsetci sme boli chori.

hanaluteranova
24. feb 2025

Zacit od stravovani. Neni to snadne, ale je to zaklad. Doplňky by mely byt jen doplňky. No možná uz mate stravu vysperkovanou. Tak pak rybi tuk, davame vit D, kdyz zacnou sople, davame si "panaka" rakytnikove stavy pro vit C. V zaloze betaglukany pro nouzove stavy.

ibrunova
24. feb 2025

Kedysi echinaceový sirup, potom už len céčko.

simonaturn
24. feb 2025

KinderImunn, nieco podobne imunoglukanu, len naviac to ma vit. C, D, kolostrum atd., zatial sa drzime, klop klop 😅

zuzinka2314
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nykkushka
2. mar 2025

U nas realne pomohla operacia mandli.
Následne sme začali s kurou- rybí olej, kolostrum, Vit D, lipozomalny Zinok a keď vidim, že na neho niečo lezie naordinujem Kaloba kvapky. Netvrdím, že nebýva chorý ale má max sopel a kašel, čo je pre nas super lebo prvy rok a pol v skolke byval tyžden tam a tri doma, teploty-kašel-bolavé uši- sople až na kolenách 🙂

kulumulu123
2. mar 2025

Nám pomáha pri prvom náznaku sopla preplachovanie salviou a morskou soľou niekoľko krát za, deň ale nikdy nečakám kým je z toho žlto zelený sopeľ ozaj už pri prvotnom náznaku upchateho nosa...

kris_tin257
2. mar 2025

Kade čo sme poskusali, u nás zabralo vyberanie nosných mandlí + nasadenie imunoru. Od septembra bol doma dva týždne dokopy, predtým bol vkuse chorý