Ako posilniť imunitu škôlkara účinne?
Dobrý deň,mamičky.
Pekne Vás prosím,čo sa Vám osvedčilo pri posilnení imunity u škôlkara??
Týždeň v skolke-2 týždne doma 😩 sople,opakovane zápaly dutín. Ano,viem,že to všetko k tomu patrí,sama som učiteľka v ŠMŠ,ale potrebujem niečo fakt overené a účinne,prosiiiim 🙏🙏
@monsik ja mam dve deti a poviem ti, do staršej som liala na litre kadejaké sirupy na imunitu, u mladšieho som to vzdala a je to narovnako 😁 prvý rok bol hrozný, druhý trochu lepší, teraz je staršia tretiacka a bola chorá až teraz keď dostala 5.chorobu, inak celý rok klop klop zdravá a mladší je prvý rok v školke, takže viac doma ako tam! Viem, že toto si nechcela pocut, ale musí si tým prejsť 😉
@monsik ja som vyskúšala uplne všetko rozne produkty roznych firiem z lekarni. Nam nic nepomohlo v 5.5r som sa rozhodla dat vybrat nosne mandle zmenili sme.skollku mandle kazalli nam od 3r vyberat.co.mala.zvacsenu...az ten zakrok zabral a výdrži pekne v škôlke aj mesiac a poll
C,D a zinok...zelené sople sme vždy riešili bez ATB,telo si tým prešlo ,,samo"...bola som doma,takže preto bez ATB...a ľahšie obliekať...mne sa toto osvedčilo pri mojich troch
ahojte. znacka zufalstvo. cim podporit imunitu u deti? skor som naklonena nejakym sirupom ako nejakym tabletkam a gumovym cukrikom.
@simdob ja som teraz objednala take sirupy na podporenie imunity. tiez stale s niecim bojujeme a uz to fakt nie je sranda sa doma len striedat pri synovi. mozem ti poslat odkaz na ne, ale vyskusane teda este nemame. ale pevne verim, ze zaberu, lebo ohlasy maju dobre.
Ahojte, skúsim poradiť, dcéra začala kupovať Ampcare Junior Combo. Hádam som ten názov nepoplietla. A musím povedať, že vnúčik odvtedy chorý nebol, ako začal toto užívať 🙂 To sú také dva sirupy.
@nikanu Kde ho kúpim, prosím? U nás v lekárni ho nemajú, tak či nevieš, kde ho budú mať určite, aby som sa neprehnala.
ved to je to, co som aj ja objednavala 😀 v krabicke mate dva sirupy, jeden na prevenciu a druhy ako prvu pomoc pri nejakom sopliku alebo tak 🙂 myslim, ze budu mat aj v lekarni, ale ja som objednavala aj ine veci, tak som to tak vsetko naraz.
@daniska155 A nie je nan niekde teraz aj nejaka akcia? Pride mi akoze extremne drahy.
.... cakam kym vyrastu... ine nic nefunguje... pre lepsi pocit davam C, D a sem tam iny vitamin... ale kedze tych deti mam viac, vidim, ze nepomoze nic, len vyckat, kym to obdobie prejde... vacsinou je to ok po 1. Rocniku ZS
no ja na nic cakat nemienim 😀 kupila som tie ampcare sirupy a zatial to vyzera byt fajn. niekedy nevydrzala ani tyzden bez toho, aby sa na nu nieco zase nalepilo, lebo vsak oslabena imunita po predoslych ochoreniach atd. momentalne je to velmi fajn, zdrava, pojasena, plna energie... budem aktualizovat info 😀
@humajnicek To ti neviem povedať, kde to presne kupovala. Pozri na nejakom eshope a nehrozí, že sa preženieš 🙂
@nadejna7 Takto by som to práve nenazvala, aj keď je pravda, že byť chorý je dnešnej dobe luxus. Ja som maródila minulý mesiac a zalieky a kvapky a spreje som nechala v lekárni veľa peňazí. Ale pokiaľ ide o deti a zvlášť ešte keď ide o zdravie, tak si myslím, že nie je nič vyslovene, že drahé 🙂
A treba tam robiť nejaké prestávky či vkuse sa užíva až kým sa neminie?
@humajnicek Preco by si chcela robit prestavky v uzivani? To by asi stratilo ten efekt. Praveze sa ma uzivat najskor po 10ml a potom sa po case znizi davka na 5ml. Ak sa nemylim 🙂
@elistek13 Tak hádam ho nebudem dávať celoročne, tak som to myslela 😉 Rýchlo sa to míňa, je to pomerne malé balenie a nie je to úplne najlacnejšie zase. Preto sa pýtam.

imunoglukan, vzdy po prichode z MS vykonvickovat slanym roztokom a vydrzat, niekedy sa to neda urychlit a dieta si tym musi prejst :(