icon

Ako posilniť imunitu škôlkara účinne?

monsik
24. máj 2024

Dobrý deň,mamičky.
Pekne Vás prosím,čo sa Vám osvedčilo pri posilnení imunity u škôlkara??
Týždeň v skolke-2 týždne doma 😩 sople,opakovane zápaly dutín. Ano,viem,že to všetko k tomu patrí,sama som učiteľka v ŠMŠ,ale potrebujem niečo fakt overené a účinne,prosiiiim 🙏🙏

Strana
z2
deedol
24. máj 2024

imunoglukan, vzdy po prichode z MS vykonvickovat slanym roztokom a vydrzat, niekedy sa to neda urychlit a dieta si tym musi prejst :(

monsik
autor
24. máj 2024

@deedol Lenze moj syn je v tomto hrozný,on si nenechá absolútne pomôcť s nicim. Všetko robíme nasilu,nedá si povedať,skoro ani jeden výživový doplnok nezje a aj keď zje,vresti na pol dediny že je to hnusne 😩😩

deedol
24. máj 2024

@monsik chapem. mojmu ten imunoglukan chuti, ale kamoskin maly ho tiez nechce. drzim palce, aby z toho rychlo vyrastol, my sme to mali tiez presne takto, ze tyzden v skolke, tyzden doma, tri dni v skolke, tyzden doma... je to na nervy, ale prejde to casom :(

lenka2710
24. máj 2024

@monsik ja mam dve deti a poviem ti, do staršej som liala na litre kadejaké sirupy na imunitu, u mladšieho som to vzdala a je to narovnako 😁 prvý rok bol hrozný, druhý trochu lepší, teraz je staršia tretiacka a bola chorá až teraz keď dostala 5.chorobu, inak celý rok klop klop zdravá a mladší je prvý rok v školke, takže viac doma ako tam! Viem, že toto si nechcela pocut, ale musí si tým prejsť 😉

monsik
autor
24. máj 2024

@lenka2710 jedine,čo ma hnevá je to,že je 2 roky dojčeny a imunitu ma asi najhoršiu z celej škôlky 😂😂

lenka2710
24. máj 2024

@monsik ja mam tiež jedno dojčene a druhe nie a nevidela som rozdiel v chorobách 😅

fiafia
24. máj 2024

@monsik nerada to hovorím ale nič. Nam nepomohli vitamíny, dokonca sme mali aj od imunologicky kúru. Vyskúšali sme x,y veci až nakoniec z toľkých chorôb mala zvacsenu mandlu a až po operácii nastalo zlepšenie.

beata_k
24. máj 2024

@monsik Nic, len cas. Ak by nieco take existovalo, tak ten, co to vymyslel by bol najbohatsi clovek na svete 🙂

zuzkaa1991
24. máj 2024

@monsik ja som vyskúšala uplne všetko rozne produkty roznych firiem z lekarni. Nam nic nepomohlo v 5.5r som sa rozhodla dat vybrat nosne mandle zmenili sme.skollku mandle kazalli nam od 3r vyberat.co.mala.zvacsenu...az ten zakrok zabral a výdrži pekne v škôlke aj mesiac a poll

misicka31
24. máj 2024

C,D a zinok...zelené sople sme vždy riešili bez ATB,telo si tým prešlo ,,samo"...bola som doma,takže preto bez ATB...a ľahšie obliekať...mne sa toto osvedčilo pri mojich troch

denka456
20. nov 2024

@monsik ja môjmu drobcovi imunitu podporujem prírodnými doplnkami a môžem povedať ako v septembri nastúpil do škôlky tak je tam stále takze má to význam kľudne ak chcete môžete sa ozvať poradím 0918 508 903 Čačková

simdob
5. mar 2025

ahojte. znacka zufalstvo. cim podporit imunitu u deti? skor som naklonena nejakym sirupom ako nejakym tabletkam a gumovym cukrikom.

monsik
autor
5. mar 2025

@simdob mne sa to podarilo produktami pd pána Medveďa ❤️

daniska155
7. mar 2025

@simdob ja som teraz objednala take sirupy na podporenie imunity. tiez stale s niecim bojujeme a uz to fakt nie je sranda sa doma len striedat pri synovi. mozem ti poslat odkaz na ne, ale vyskusane teda este nemame. ale pevne verim, ze zaberu, lebo ohlasy maju dobre.

nikanu
10. mar 2025

Ahojte, skúsim poradiť, dcéra začala kupovať Ampcare Junior Combo. Hádam som ten názov nepoplietla. A musím povedať, že vnúčik odvtedy chorý nebol, ako začal toto užívať 🙂 To sú také dva sirupy.

elistek13
11. mar 2025

@nikanu Akoze dvojbalenie? Ze 1 plus 1 to predavaju, alebo ? Ci naco su dva. Mne staci aj jeden, ak zaberie 😀

nadejna7
11. mar 2025

@nikanu To je cisto len na imunitu akoze prevencia ci sa dava aj ked uz je dieta chore?

humajnicek
12. mar 2025

@nikanu Kde ho kúpim, prosím? U nás v lekárni ho nemajú, tak či nevieš, kde ho budú mať určite, aby som sa neprehnala.

daniska155
13. mar 2025

ved to je to, co som aj ja objednavala 😀 v krabicke mate dva sirupy, jeden na prevenciu a druhy ako prvu pomoc pri nejakom sopliku alebo tak 🙂 myslim, ze budu mat aj v lekarni, ale ja som objednavala aj ine veci, tak som to tak vsetko naraz.

nadejna7
13. mar 2025

@daniska155 A nie je nan niekde teraz aj nejaka akcia? Pride mi akoze extremne drahy.

fabrika
13. mar 2025

@nadejna7 Mozno by stacilo posilnovat imunitu aj niecim lacnejsim, na trhu je toho ozaj vela momentalne.

pbra40
13. mar 2025

.... cakam kym vyrastu... ine nic nefunguje... pre lepsi pocit davam C, D a sem tam iny vitamin... ale kedze tych deti mam viac, vidim, ze nepomoze nic, len vyckat, kym to obdobie prejde... vacsinou je to ok po 1. Rocniku ZS

simdob
18. mar 2025

no ja na nic cakat nemienim 😀 kupila som tie ampcare sirupy a zatial to vyzera byt fajn. niekedy nevydrzala ani tyzden bez toho, aby sa na nu nieco zase nalepilo, lebo vsak oslabena imunita po predoslych ochoreniach atd. momentalne je to velmi fajn, zdrava, pojasena, plna energie... budem aktualizovat info 😀

jesenzima
18. mar 2025

@monsik nič. Chce to len čas a prejsť si všetkými chorobami ...

simdob
26. mar 2025

@jesenzima to je trochu blbost by som povedala. preco by dieta muselo mat kazde tri tyzdne soplik, ked sa da tomu pomoct posilnenim imunity.

nikanu
26. mar 2025

@humajnicek To ti neviem povedať, kde to presne kupovala. Pozri na nejakom eshope a nehrozí, že sa preženieš 🙂
@nadejna7 Takto by som to práve nenazvala, aj keď je pravda, že byť chorý je dnešnej dobe luxus. Ja som maródila minulý mesiac a zalieky a kvapky a spreje som nechala v lekárni veľa peňazí. Ale pokiaľ ide o deti a zvlášť ešte keď ide o zdravie, tak si myslím, že nie je nič vyslovene, že drahé 🙂

nadejna7
26. mar 2025

@nikanu Ved jasne, ak to ozaj funguje, tak potom nie je o com a nic som nepovedala 🙂 Vsak ked si uvedomim, ze kolko penazi vyhodim mesacne na totalne zbytocnosti a blbosti, rozhodne radsej nieco taketo.

humajnicek
27. mar 2025

A treba tam robiť nejaké prestávky či vkuse sa užíva až kým sa neminie?

elistek13
31. mar 2025

@humajnicek Preco by si chcela robit prestavky v uzivani? To by asi stratilo ten efekt. Praveze sa ma uzivat najskor po 10ml a potom sa po case znizi davka na 5ml. Ak sa nemylim 🙂

humajnicek
31. mar 2025

@elistek13 Tak hádam ho nebudem dávať celoročne, tak som to myslela 😉 Rýchlo sa to míňa, je to pomerne malé balenie a nie je to úplne najlacnejšie zase. Preto sa pýtam.

Strana
z2