Ako posilniť imunitu škôlkara účinne?
Dobrý deň,mamičky.
Pekne Vás prosím,čo sa Vám osvedčilo pri posilnení imunity u škôlkara??
Týždeň v skolke-2 týždne doma 😩 sople,opakovane zápaly dutín. Ano,viem,že to všetko k tomu patrí,sama som učiteľka v ŠMŠ,ale potrebujem niečo fakt overené a účinne,prosiiiim 🙏🙏
@daniska155 a je lepsie ho davat rano alebo vecer?
@bibiana177 pokial to nie je uvedene v letaku, tak je to jedno si myslim. ale ja zvyknem davat rano vitaminy, pokial to nie je dane. aby som na to potom nezabudla, tak to vybavime hned rano pocas ranajok 🙂
@1bambinko1 tak moj synator napriklad v tyzdni doma nezvykne ranajkovat, takze si neviem predstavit, ze mu to supnem len tak nalacno, ale tak mozno to ani nema ziadny vplyv.
@humajnicek Neviem, ci byvaju aj ine balenia, vsak take normalne ako aj ked Nurofen alebo Panadol kupujes. Ved ja ta nenutim ho kupovat 😀 Ja ho davam asi tri tyzdne a aj sa chcel crtat nejaky soplik, ale po dvoch dnoch bolo dobre. Tak asi to ma nieco do seba.
@elistek13 Tak potom super, lebo zatiaľ všetko, čo sme skúšali na imunitu, nemalo nejaký extra účinok 😅
@humajnicek To sa neboj, to nie si sama. My sme toho tiez poskusali kvantum, ale teraz to vyzera tak, ze som konecne natrafila na nieco, co aj zabera. Tak zatial menit nebudem a ostaneme pri tomto sirupe.
@elistek13 no ale neviem, ci to nie je individualne, proste kazdy ten organizmus je iny, co jednemu zaberie, nemusi druhemu atd. 🙊
@humajnicek to nie je dobry pristup. preco setrit na zdravi a hlavne vlastnych deti 🙂 su aj lacnejsie moznosti, ale zase mas istotu, ze budu rovnako aj ucinne? podla mna ee 🙂
@simdob Ja s tým absolútne súhlasím. Na zdraví detí sa neoplatí šetriť. Ja len vravím, že tie peniaze mi nikto nevráti, ak to účinkovať nebude 😂 Ale ok, vyskúšame, uvidíme.
@bibiana177 tak jasne, ked neranajkuje, tak nie je dobre dat ako prve rano hned takyto sirup. tak potom kludne vecer, alebo aj pocas dna. vsak to mas podla mna jedno, hlavne, aby to bolo pravidelne kazdy den 🙂
inak pouzival niekto aj kombinaciu viacerych pripravkov naraz? napr. sirup + probiotika alebo nieco na podporu imunity spolu? zaujima ma, ci by to nemalo vacsi ucinok alebo ci sa to uz navzajom bije a je lepsie drzat sa len jedneho pripravku radse 😕
@bibiana177 ja dávam malému colostrum, probiotiká s prebiotikami a posbiotikami v jednom a k tomu sirup zmes ovocia a zeleniny kde sú všetky vitamíny hlavne decko a super v septembri nastúpil do škôlky a bol doma raz aj to mal iba sopel užívame už dlhodobo
@bibiana177 zalezi asi co chces kombinovat. ked pridas tie probiotika, tak to nema ziaden vplyv si myslim, tie sluzia na nieco ine, ako ked davas sirup s vitaminmi.
A od akého veku sa môže užívať?
Niekedy je lepsie dat napr. sirup rano a probiotika vecer, nech si to telo lepsie spracuje. A hlavne teda pri dlhodobejsom uzivani, nech sa to zbytocne nebije. Ale kombinovat sa to inak da podla mna v pohode, ked sa to robi s mierou.
@denka456 No to ani nespomínaj, u nás sa toľko maródilo, že sme sa len striedali doma stále. Ale potom ako dcéra kúpila ten Ampcare, tak sa to výrazne zlepšilo. Teraz ešte stále užíva, lebo toto čo je, že chvíľu teplo, potom sa ochladí a strieda sa to stále... To je tiež na nervy.
@nikanu Fíha, tak to verím, že ste si toho užili... A hlavne keď sa choroby v rodine točia dookola, človek je z toho fakt vyčerpaný. Ten Ampcare ste začali dávať preventívne, alebo už keď bola choroba rozbehnutá?
@vetva99 Mozes davat kludne aj preventivne, ked je take to soplave a sychrave obdobie. Ono je to aj ako prevencia a zaroven zabera aj pri prvych priznakoch nejakych ochoreni, co zo skolky deti nosia kazdu chvilu domov. Ale tiez pomaha aj pri roznych inych ochoreniach a zdravotnych problemoch 🙂

@nadejna7 no neviem, mne to tak nepride. dvojbalenie stalo nejak okolo 20€, cize jeden sirup za 10€. to je taka normalna cena, porovnatelna aj s inymi doplnkami na imunitu 😕