Ako posilniť imunitu u 3- až 4-ročných detí?
Prosím Vás čo dávate deťom na imunitu. Dcéra ako chodí do škôlky stále niečo má. Začalo to kašľom prešlo to do zápalu priedušiek a teraz mala chrípku a čo pár dní je v škôlke znova má horúčku.
Viete mi odporučiť niečo?
@barka1 imunoglukan teraz užíva od minulého týždňa
@veronika19895 treba ho brat niekolko tyzdnov-mesiacov, kým zaberie
@veronika19895 na prevenciu bolo treba myslieť ešte predtým ako išla do kolektívu, ak nastúpila v septembri, ideálne začať niečo dávať už od augusta. Aby keď príde toto chorlave obdobie, už mala imunitu posilnenu. Napr. ten imunoglukan sa odporca brat minimálne 3 mesiace, po týždni nečakaj žiadny efekt. A ďalšia vec, že dieťa si po nástupe do MŠ tými školkarskymi chorobami musí proste prejsť. Tak sa buduje imunita.
Arkodefense kids je super, 5 dňová kura na začiatku mesiaca, a aspoň 3 mesiace opakovať
@veronika19895 rinimun sirup, D, probiotika a ked je chora C, ale to vsetko brala uz rok pred školkou. Na kila zje cerstvu zeleninu ( papriky, uhorky, paradajky, ladovy salat).
Asi to chce len cas, keze tam chodia deti v roznom stave a kym si tam podavaju osoplene ruky, kychaju do tvare, sparaju v nose, slabo umývajú ruky, tak to sa neda nechytit nieco.. a ano, je to veľmi tazke obdobie, hlavne ked si to doma potom všetci podavaju
@veronika19895 Úplne vás chápem, mám to isté s mojím drobcom. Tie neustále choroby v škôlke sú vyčerpávajúce. Mne veľmi pomohli prírodné produkty zo Zdravého Človeka, hlavne humínová kyselina a Glutatión, ktoré posilňujú imunitu a pomáhajú telu lepšie sa brániť.
Najlepšie je ale poradiť sa priamo s pánom Adamkovičom – ja som mu zavolala a našiel riešenie presne na mieru pre moje dieťa. Konzultácia je bezplatná, stačí zavolať na 0950 542 989 a určite vám rád pomôže. 💙
@adka1236 má aj mail prosím Vás?

@veronika19895 imunoglukan, alebo jeho lacnejšia verzia z DrMax Betaglukan