icon

Ako posilniť imunitu u 3- až 4-ročných detí?

veronika19895
6. feb 2025

Prosím Vás čo dávate deťom na imunitu. Dcéra ako chodí do škôlky stále niečo má. Začalo to kašľom prešlo to do zápalu priedušiek a teraz mala chrípku a čo pár dní je v škôlke znova má horúčku.

Viete mi odporučiť niečo?

barka1
6. feb 2025

@veronika19895 imunoglukan, alebo jeho lacnejšia verzia z DrMax Betaglukan

veronika19895
autor
6. feb 2025

@barka1 imunoglukan teraz užíva od minulého týždňa

barka1
6. feb 2025

@veronika19895 treba ho brat niekolko tyzdnov-mesiacov, kým zaberie

nikpa
6. feb 2025

@veronika19895 na prevenciu bolo treba myslieť ešte predtým ako išla do kolektívu, ak nastúpila v septembri, ideálne začať niečo dávať už od augusta. Aby keď príde toto chorlave obdobie, už mala imunitu posilnenu. Napr. ten imunoglukan sa odporca brat minimálne 3 mesiace, po týždni nečakaj žiadny efekt. A ďalšia vec, že dieťa si po nástupe do MŠ tými školkarskymi chorobami musí proste prejsť. Tak sa buduje imunita.

milka1988
6. feb 2025

Arkodefense kids je super, 5 dňová kura na začiatku mesiaca, a aspoň 3 mesiace opakovať

nyphadora
7. feb 2025

@veronika19895 rinimun sirup, D, probiotika a ked je chora C, ale to vsetko brala uz rok pred školkou. Na kila zje cerstvu zeleninu ( papriky, uhorky, paradajky, ladovy salat).

nikpa
7. feb 2025

@nyphadora prosim ta, vieš mi povedať, ten Rinimun sirup je taka klasická sladká žbrnda ako všetky detské sirupy? Rozmýšľam, ze prestriedam už imunoglukan po mesiacoch a toto sa mi zdá fajn ale syn tie moc sladké sirupy nechce. Tak hľadam niečo chuťovo jemnejšie.

pralinka86
7. feb 2025

Asi to chce len cas, keze tam chodia deti v roznom stave a kym si tam podavaju osoplene ruky, kychaju do tvare, sparaju v nose, slabo umývajú ruky, tak to sa neda nechytit nieco.. a ano, je to veľmi tazke obdobie, hlavne ked si to doma potom všetci podavaju

nyphadora
7. feb 2025

@nikpa je to sladke ako imunoglukan 😅

nikpa
7. feb 2025

@nyphadora práveže imunoglukan mi tvrdí, že nie je až taký sladký 🤷😃 neviem, nechutnala som ho. Ale napr. sirupy na teplotu Nurofen a Panadol vyvrátil. Takže tie sú asi sladsie, tie neznesie. Ak by to bolo ako Imunoglukan, tak snáď to zvládne 🙂

adka1236
7. feb 2025

@veronika19895 Úplne vás chápem, mám to isté s mojím drobcom. Tie neustále choroby v škôlke sú vyčerpávajúce. Mne veľmi pomohli prírodné produkty zo Zdravého Človeka, hlavne humínová kyselina a Glutatión, ktoré posilňujú imunitu a pomáhajú telu lepšie sa brániť.
Najlepšie je ale poradiť sa priamo s pánom Adamkovičom – ja som mu zavolala a našiel riešenie presne na mieru pre moje dieťa. Konzultácia je bezplatná, stačí zavolať na 0950 542 989 a určite vám rád pomôže. 💙

veronika19895
autor
7. feb 2025

@adka1236 má aj mail prosím Vás?