icon

Ako posilniť oslabenú imunitu dieťaťa?

jarkova12
Včera o 18:28

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu mám skoro 7 ročnú dcéru opakovane zápaly dutín vybrali jej mandle krčné pred 2 rokmi to nepomohlo potom krčné zrezali teraz zas je po nespočetne antibiotík berie bronchovaxom vitiaminy mala aj imunor a stále jej imunita je na bode mrazu doktorka jej stále dáva antibiotiká teraz bola po 3 krabiciach penicilínu a zase ochorela viete mi poradiť prosím niečo overené na obnovenie imunity ? Lebo už som zúfalá stále si nás pohadzujú detsky lekár orl a imunológ ďakujem .

mullerova46
Včera o 18:32

Mala spravené krvné testy na imunitu ? Ak má fakt všetky tri nízke hodnoty od ktorých sa vyvíja imunita tak je potrebná iná liečba ako bronchovaxon

mullerova46
Včera o 18:36

Ja som mala na základnej škole vymeškaných viac ako 250 hodín ročne lebo som mala zlú imunitu a po začatí puberty to prešlo a už nie som chorá skoro vôbec. Imunita súvisí aj so psychikou a pri nedozretej nervovej sústave sa vie organizmus správať vseliak 🤷 tak isto po puberte mi aj ustúpil ekzém. Samozrejme mám ho ale už možno 10% z toho čo to bolo kedysi

anonym_bafa21
Včera o 18:38

Koľko toho imunoru brala?

jarkova12
autor
Včera o 18:48
@anonym_bafa21

Koľko toho imunoru brala?

@anonym_bafa21 naposledy 1 balík

anonym_a20255
Včera o 19:03

@jarkova12 Prvý krok je nedávať zbytočne antibiotiká. sú najväčšie zlo na imunitu. Potom správne probiotiká na črevnú mikroflóru.
Otužovať, zmeniť stravu. Budovanie, posilnenie imunity je beh na dlhé trate.

anonym_bafa21
Včera o 19:04
@jarkova12

@anonym_bafa21 naposledy 1 balík

@jarkova12 1 balík je malo. Ja dostávam 4 balíčky. Prvé dva balíčky si dávam fľaštičku 2x týždenne q keď minim tieto dve krabicky tak si dávam už len 1x týždne

Z jednej krabicky zázrak nečakaj. A veľmi mi vyhovuje Egejské more. Chodím na 3 týždne

jarkova12
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_bafa21
Včera o 19:07
@jarkova12
Odpoveď bola zmazaná

@jarkova12 vypytaj viac. Začni na konci augusta a pokračuj cely september

A skúste dovcu Egejské more

petrao2
@jarkova12
Odpoveď bola zmazaná

@jarkova12 dala by som skontrolovať aj citlivosť na antibiotiká
Synovec bol stále chori a nakoniec dr zistila ze reaguje iba na 1 druh antibiotík
Podrobnosti neviem uz to bolo dávno
Moja berie Detský betaglukan TOTO a odvtedy nebola chorá
Tento rok ma vymeskanych 30 hodín aj to len koli tomu ze sme chodili na ocne

jarkova12
autor
@anonym_bafa21

@jarkova12 1 balík je malo. Ja dostávam 4 balíčky. Prvé dva balíčky si dávam fľaštičku 2x týždenne q keď minim tieto dve krabicky tak si dávam už len 1x týždne

Z jednej krabicky zázrak nečakaj. A veľmi mi vyhovuje Egejské more. Chodím na 3 týždne

Mojej malej dáva raz do týždňa fľaštičku no nič každopádne ďakujem musím sa jej zas ozvať lebo dnešní lekári len smskuju nedá sa tam ani dovolať :/

anonym_bafa21
Včera o 19:08
@jarkova12

Mojej malej dáva raz do týždňa fľaštičku no nič každopádne ďakujem musím sa jej zas ozvať lebo dnešní lekári len smskuju nedá sa tam ani dovolať :/

@jarkova12 pravy mesiac dve fľaštičky týždenne. Skúste

saraxyz
Včera o 20:44
@jarkova12

@jarkova12 mojej dcére pomohol Arko defenses