icon

Ako požiadať o ZŤP pri poruche správania?

deana100
21. nov 2024

Dobrý môžem sa spýtať máme všetky vyšetrenia od Lazikovej až po psychológa a pedopsichiatra. Idem. si podávať o predĺženie rodičovského... malý má poruchu správania... či si môžem podať žiadosť aj na Zetep. Lepšie povedané priložiť k správam od lekárov. Ďakujem.

Strana
z2
deana100
autor
23. nov 2024

@deana100 a ešte som zabudla napísať Pani Laziková nám odporučila špeciálnu škôlku a plus osobného asistenta on do normálnej škôlky ani nepôjde.

deana100
autor
23. nov 2024

@rozculena dobrý môžem sa spýtať Zetep..

deana100
autor
23. nov 2024

@riyadh aká pani čo to výpravate...vy neviete čo riešim ja sa tu nebudem hádať ale odpustite si taký komentár. hrozne s vami aj pani vyysie ma chorých synov a ide sa tu rozčuľovať. keď nechce tak nech nekomentuje.... a vy máte choré dieťa keď ste tak múdra.

deana100
autor
23. nov 2024

@bosorkabb poruchu správania, a odporučila špeciálnu škôlku plus osôb.. asistenta

deana100
autor
23. nov 2024

@terezkaarthuramax ďakujem veľmi pekne

deana100
autor
23. nov 2024

@terezkaarthuramax ďakujem si zlatá

deana100
autor
23. nov 2024

@domka222 ďakujem krásne

deana100
autor
23. nov 2024

@kacena4 odpusť si tie komentáre

karolinkasky
24. nov 2024

@deana100 ďakujem u nás to je inak

bosorkabb
24. nov 2024

@deana100 lenže poruchy správania takto všeobecne nie sú v tabuľke pre ztp. Vyžaduje sa diagnóza potvrdená lekárom, Lazikova je psychológ. Čiže nie MUDr. A tam bude kameň úrazu.

maciatkolulu
24. nov 2024

Ty vole,moje dieťa s hydricephalom po 5 operáciách a nič.... Nie to predĺžený rodicaku na ňu. Divne. A ztp? 😂😂😂😂

hariet
24. nov 2024

Nikto nevie, co konkretne pani riesi, nie je ok to znevazovat.

deana100
autor
24. nov 2024

@maciatkolulu ach bože ženy sama máš choré dieťa a ešte pošleš.smejucich smajlov ako mám dosť taka. nenávisť.

maciatkolulu
24. nov 2024

@deana100 žena,to dieťa je už dospelá šťastná,Bohu vďaka ,zdravá mamina dvojročného dieťaťa. Ani som neskúšala brať peniaze ,už som to tu nie raz rozpísal. Videla som dofrasa rodiny,kde to potrebovali reálne,kde to dieťa bol ťažký ležiak a mali by dostávať čo niekto s poruchou osobnosti? Nebudeš nikdy už pracovať,menia mu plienky,aké máš náklady mesačne ? By ma hanba fackovala,bala by som sa kedy sa mi to vráti. Ja som naopak,všetkých presviedčala,že moje dieťa je zdravé a nakoniec aj je. Ja som sa nesnažila z neho robiť invalida. To je proste naozaj ja smiech,ale tragikomicky.

terezkaarthuramax
24. nov 2024

@maciatkolulu prečitala som si o tej chorobe niečo a určite na preukaz zťp i predlženy rodičovský prispevok máte nárok... Moja mama tiež mala a ja som.mala zťp, potom.mi.zobrali ale teraz opäť mám.

terezkaarthuramax
24. nov 2024

@maciatkolulu jaj neprečitala som tvoj druhy prispevok tak teda neplati čo som napisala

maciatkolulu
24. nov 2024

@terezkaarthuramax nuž dcéra má už 27. Je to v jej rukách. Ako som písala,ja som bola šťastná,že nemusíme behať po doktorovi a dokazovať,že je invalidná. ..ja som bola šťastná,že málokto vedel,čo má na krku a čím sme si prešli. Keďže sme istý čas boli v združení spina bifida a hydrocephalus,tak viem,čo to znamená "invalidné dieťa". A rozhodne to neboli poruchy pozornosti.

slavka1988
24. nov 2024

@deana100 poruchy sa ťažko diagnostikujú ,ale keď budeš mat papier od špecialitku určite si podaj a neváhaj sa aj odvolať ak ti to zamietnu .Mozes k tomu pridaj nie len poruchu správania ale ak ma syn napríklad alergiu to vie pomôcť pri predĺženej materskej ztp to naozaj neviem či prejde to potom posudzuje posudkovy lekar a žiaľ je to aj tak he na koho natrafis .Drzim palce

deana100
autor
24. nov 2024

@maciatkolulu Keď nechcete nekomentuje. prosím

deana100
autor
24. nov 2024

@terezkaarthuramax ďakujem veľmi pekne dám vedieť ako sme dopadli.

deana100
autor
24. nov 2024

@slavka1988 ďakujem krásne.

Strana
z2