Ako prebieha vyšetrenie u pediatričky - ťahanie do sedu?
Ahojte mamicky.
Rada by som sa vas spytala ako u vas prebiehalo vysetrenie u pediatra, ked dietatku skusal ako drzi hlavicky - tahanie do sedu za rucky. V piatok sme boli na poradni u novej lekarky, a maleho dost razne potiahla za rucky, az moj muz vzdychol. Ubezpecila nas ze je to v poriadku, ale predsa len mi to prislo ako velm rychly pohyb. Neviete ci to babatku nemohlo uskodit? Ked ho odnasala na a z vahy tak ho niesla ako zemiako vrecov, nevedela som ci skor maleho ratovat alebo jej vynadat nech je trsku jemnejsia. Dakujem za akekolvek nazory. Prijemny den
asi je uz vyhorena a deti berie ako kusy tovaru.. aj sestry v porodnici tak bezne manipuluju s babatkami, som sa divila, ze si ich nehadzu v tych perinkach jedna druhej cez chodbu.. ak ti to vadi, tak jej to povedz, alebo ju rovno vymen.. my sme menili pediatricku uz dvakrat 😀 , ale ani u jednej som sa zatial nestretla s nejakym drastizmom, vacsinou som si tam s malou manipulovala ja, aj na vahu a z vahy som si ju odniesla.. tato posledna je v tomto najlepsia, ta mi rovno povedala, aby som ju drzala na rukach, aj ked ju vysetrovala, nech neplace
Ja som taketo zaobchadzanie videla len v porodnici,nepacilo sa mi,ze s nimi zaobchadzali ako keby to ani neboli deti.Inak na vahu si davam malu sama ked sme u Dr.a inak je velmi opatrna.
Ak to robi priliz drasticky tak jej to rovno povedz ze sa ti to nepaci, ak bude protivna drza, tak rovno zober kartu a dovi dopo. Ja som zatial nemala s tym problem a to mame doktora chlapa, je jemny a opatrne manipuluje s babom. je mozne ako to tu napisala kocka pre domnou, ze je ta doktorka uz vyhorena, ako aj sestricky v porodnici, ja som videla ako jedna sestricka zberala babatka, ked isla kupat, do postielky na kolieskach natlacila tri cigancata, na vrch krizom cez nich moje babo a tak ich viezla..

nevidela som co robila ale tak hadam lekarka vie co robi 😕 😕 ak ale mas pocit ze to nie je v poriadku tak zmen lekara a neriskuj, popripade prediskutuj s inym lekarom, tu ti tazko niekto poradi, nikto z nas pri tom nebol... tiez sme presli tymto vysetrenim, takze je to ok ze ho potiahla za ruky do sedu, sposob akym to spravila nemusel byt ok