icon

Ako prebieha vyšetrenie u pediatričky - ťahanie do sedu?

elena213
1. apr 2013

Ahojte mamicky.
Rada by som sa vas spytala ako u vas prebiehalo vysetrenie u pediatra, ked dietatku skusal ako drzi hlavicky - tahanie do sedu za rucky. V piatok sme boli na poradni u novej lekarky, a maleho dost razne potiahla za rucky, az moj muz vzdychol. Ubezpecila nas ze je to v poriadku, ale predsa len mi to prislo ako velm rychly pohyb. Neviete ci to babatku nemohlo uskodit? Ked ho odnasala na a z vahy tak ho niesla ako zemiako vrecov, nevedela som ci skor maleho ratovat alebo jej vynadat nech je trsku jemnejsia. Dakujem za akekolvek nazory. Prijemny den

libka1
1. apr 2013

nevidela som co robila ale tak hadam lekarka vie co robi 😕 😕 ak ale mas pocit ze to nie je v poriadku tak zmen lekara a neriskuj, popripade prediskutuj s inym lekarom, tu ti tazko niekto poradi, nikto z nas pri tom nebol... tiez sme presli tymto vysetrenim, takze je to ok ze ho potiahla za ruky do sedu, sposob akym to spravila nemusel byt ok

reanda
1. apr 2013

asi je uz vyhorena a deti berie ako kusy tovaru.. aj sestry v porodnici tak bezne manipuluju s babatkami, som sa divila, ze si ich nehadzu v tych perinkach jedna druhej cez chodbu.. ak ti to vadi, tak jej to povedz, alebo ju rovno vymen.. my sme menili pediatricku uz dvakrat 😀 , ale ani u jednej som sa zatial nestretla s nejakym drastizmom, vacsinou som si tam s malou manipulovala ja, aj na vahu a z vahy som si ju odniesla.. tato posledna je v tomto najlepsia, ta mi rovno povedala, aby som ju drzala na rukach, aj ked ju vysetrovala, nech neplace

xenicka13
1. apr 2013

Dr to robia pár týždňovym babatkam, tiez som myslela, že deťom väzy zlomia

grundia
1. apr 2013

Ja som taketo zaobchadzanie videla len v porodnici,nepacilo sa mi,ze s nimi zaobchadzali ako keby to ani neboli deti.Inak na vahu si davam malu sama ked sme u Dr.a inak je velmi opatrna.

linda20111
2. apr 2013

Ak to robi priliz drasticky tak jej to rovno povedz ze sa ti to nepaci, ak bude protivna drza, tak rovno zober kartu a dovi dopo. Ja som zatial nemala s tym problem a to mame doktora chlapa, je jemny a opatrne manipuluje s babom. je mozne ako to tu napisala kocka pre domnou, ze je ta doktorka uz vyhorena, ako aj sestricky v porodnici, ja som videla ako jedna sestricka zberala babatka, ked isla kupat, do postielky na kolieskach natlacila tri cigancata, na vrch krizom cez nich moje babo a tak ich viezla..

janyka
2. apr 2013

Ja by som vymenila lekára. Čím skôr, tým lepšie.