icon

Ako prinútiť dieťa kakať?

lucia006
21. nov 2015

Ahojtw potrebujem rychly radu.mojho syna (3r.)priblizne pred dvomi tyzd.zapieklo .velmi bolesti sa vyprazdnil a odvtedt nastal problem.ked ma kakať zdržiava to ,nechce ani počuť že má isť na wc ani nepotlaci nic a takto to koluje zdržiava každý den .skusala som glyc.čipky lenže ich zakaždým vytlačí.varim mu kompoty.skusala som susene slivky ja uz neviem čo.

Strana
z3
nelamol
10. sep 2018

@balunda Ahoj, mala som podobný problém s oboma dcérkami, hoci v nižšom veku. Najviac sa mi osvedčil olej z čiernej rasce - pozri môj príspevok z 23.11.2015 vyššie. Nemá dobrú chuť, ale je veľmi účinný. Obe si ho dokonca samy pýtajú, ak sa náhodou stane, že sa im ťažšie kaká. A u mladšej sa mi celkom osvedčil aj systém odmien - ak sa pekne vykaká, dostane malú odmenku - u nás to bol maličký kúsok čokolády, ktorú inak mala zakázanú, lebo nechcela poriadne kakať. Držím palce a želám pevné nervy!

vanesa27829
30. dec 2020

Dobrý deň chcem poprosiť o radu mám doma 4 mesačného syna a prekonal detskú koliku , keď sa nemohol vykakať tak som používala rektalnu hadičku, čipky, všelijaké pomôcky aby sa mohol... lenže má dní kedy nekaka aj 8 dni a keď sa vykaka tak len s pomocou. Prosím vás poraďte mi

dominka63
30. dec 2020

@lucia006 v prípade núdze easylax za 5min je vykakany a ináč neporadím ja toto riešim už vyše roka

ninka2018
17. jan 2021

@medulienka2011 ahoj mozem vediet akonsa vola ten sirup na kakanie

jozefdominik
5. júl 2021

@lucia006 dobrý deň môžem sa vás opýtať ako ste to potom riešili? Mi máme ten istý problém príde že chce kakat prídeš s nim na WC a už iba kakat nie až na piaty krát keď mu už trčí tak potom ide ďakujem vopred

Strana
z3