icon

Ako riešiť dioptrické okuliare pre deti na kúpalisku?

11. jún 2025

Ahojte, ako to mate prosim vyriesene, ak dieta ma dioptricke okuliare ktore musi nosit non stop a idete na kupalisko?

Dakujem

zuzacka16
11. jún 2025

normálne..na kúpalisko ide v okuliaroch a keď ide do vody, tak si ich dá dole, vyjde z vody tak si ich znova nasadí..a to má dcéra okuliare od 2 rokov..

dudos
11. jún 2025

Ako mu vyhovuje. Viac menej ide do vody bez okuliarov. Už sú možnosti dať urobiť aj plavecké okuliare.

klarissa25
11. jún 2025

Do vody chodime bez okuliarov

melanta
11. jún 2025

Ak svieti slnko, tak aj dieťa má mať podľa mňa slnečné okuliare. Ľudia nejak zabúdajú na ochranu očí. Takže ja by som mu dala urobiť kvalitné slnečné dioptrické okuliare. Dcéra nosila od mala slnečné okuliare, bez nich je to u mňa no go.

januska12323
11. jún 2025

Nosím okuliare od decka, najprv som chodila bez nich ale to vidím dosť naprd a teraz idem s nimi aj do vody. Teraz už je veľa možností aj do vody.

rosavia
11. jún 2025

Urcite zalezi od dioptrii. Ak ma ozaj vysoke, tak vo vode to bez nich prijemne nebude. Ak ma nizke, tak ich v bazene potrebovat nebude.

lenka188
11. jún 2025

Ak ma nizsie dioptrie, tak tu chvilu vo vode bez nich vydrzi. Moja ma dost silne a chodi na plavanie a zatial tu hodinu v pohode zvlada bez nich. Mame to skonzultovane aj s lekarkou. Ked bude uz velmi zle bez nich vidiet, co casom moja dceru bude, lebo ma progresivnu vadu zraku, tak dame vyrobit dioptricke plavecke okuliare.

evaachesa
11. jún 2025

Práve kvôli tomu sme kúpili dioptrické okuliare s UV magnetickým klipom. Ak niekto nosí okuliare, mal by ich mať stále. Buď UV klip alebo slnečné dioptrické okuliare