icon

Ako riešiť dlhodobé soplíky u novorodenca?

daap
10. mar 2025

Ahojte, viete mi poradiť mam 2 mesačne bábätko a odkedy sme prišli z nemocnice stále máme sople. Zo začiatku som používala libenár a čistila som šparatkom noštek neskôr som kúpila sterimar s ortudou a odsavala ústnou odsavačkou ale žiaľ nepomáha sople mame stále. Izbu vetram aj bavlnené plienky namáčam a pokladám na radiátor, taktiež mame zvlhčovač vzduchu. Prosím o radu ?

tinkavvv
10. mar 2025

@daap a pediatricka co na to?

really8
10. mar 2025

@tinkavvv pediatricka predpise pamycon a hotovo😂

domka222
10. mar 2025

Môj syn mal takto sople celé 3 mesiace

martinka13
10. mar 2025

Určite vymeniť ústnu odsávačku za vysávačovú. Ta je 100 x účinnejšia. Vždy sme dali pred odsávanim Physiomer. Určite aj k pediatričke pri tak malom dieťati. Možno treba ATB

tairyx
10. mar 2025

Mal to aj môj syn, dlho dlho po narodení mi dr tvrdila, že dieťa sa čistí.. nečistil sa, je alergik, má silnú alergiu na všetko, okrem psa. Neviem, či sa u novorodenca zisťuje alergia, resp.ako, môjmu to nakoniec diagnostikovali až ako ročnému, aj to nie priamo alergiu ale pre opakované bronchitídy sme skončili na alergológii - klasická liečba sprejmi, až neskôr už v školskom veku mu robili konkrétne testy na predlaktí.. dovtedy ho liečili na astmu, lebo mal stále vo výsledkoch zvýšené eozinofily a opakujúce sa bronchitídy ako som písala vyššie.
Skús tlačiť na dr, nech vás pošle na alergológiu