icon

Ako riešiť dlhotrvajúce vyrážky u syna?

21. jan 2025

Ahojte dievčata, syn ma taketo vyražky už vyše 2 roky, všeličo vyskušane, nezmizne to, mame aj krem aj vodičku od dermatologa toto je stale tam, tam zvažujem či ho odniesť ku kozmetičke nech to pekne vytlači len či sa nevrati potom viac, ma ich na obidvoch stranach a vidno to velmi..poradte..o mesiac ma venček..

Ako riešiť dlhotrvajúce vyrážky u syna?
ina2405
21. jan 2025

Ja mojim synom takéto veci vytláčam a potom vydezinfikujem. Ale nebudem to radiť druhým. Kľudne vezmi syna ku kozmetičke. To vodičkou neporiešiš.

koniarova
21. jan 2025

Kozmetička to krásne urobí. Aj ostatné časti tváre potrebuje prebehnúť.

autor
21. jan 2025

@ina2405
@koniarova nechcem až tak zasahovať do celej tvari, nie že to bude potom ešte horšie a bude sa vytvarať viac, tak preto ešte zvažujem tu kozmetičku..lebo ba tvari ma aj čierne bodky dosť vela a toto čo som fotila je až tak hlboko že to neviem vytlačiť..

ina2405
21. jan 2025

Tak choď ku kozmetičke 🙂 to by som poradila každému

erickatt
21. jan 2025

Urcite kozmeticke..a tym ze mu to vycisti, neurobi sa mu viac. To je ako verit , ze ked si vytrhnes sedivy vlas narastu ti dva.

eeffka
21. jan 2025

V nasej rodine by to mal davno svojpomocne vyoperovane 🤣

eeffka
21. jan 2025

@erickatt tak vies u nas sa hovori ze 1 vytrhnes a pride rodina na pohreb 😁

stanulienkat
21. jan 2025

Skus serum Niacinamid so zinkom. Ma to aj DM-Balea. Upokojuje aknoznu plet. Cca 6e.

ina2405
21. jan 2025

@eeffka ja by som sa na to nemohla dlho pozerať, ale ja som ošetrovala iné šmakocinky profesionálne, poriešili by sme.

autor
21. jan 2025

@ina2405
@stanulienkat
@eeffka
@erickatt no chodíme k dermatologičke lebo na čele mal hrozne bolave vyražky to pekne zmizlo ale toto nie a nam zakazala zasahovať tlačením 🙃 ale odnesiem nech ma pekne čistu tvar...

stanulienkat
21. jan 2025

Ten Niacinamid urcite kup. Pomoze a nic nepokazi. To je vitamin B3. Kazdy vecer aj rano natri par kvapiek na tvar.

mamatroch
21. jan 2025

Doteraz si pamatam ako som sla kvoli podobnemu ku kozmeticke akurat truba nevedoma som tam sla den pred stuzkovou, som mala potom tvar ako paprika 🤦 ...ale teda potom uz to bolo dobre, len som bola este dlho na seba nastvana.
Takze isto cim skor ku kozmeticke a nechat si aj poradit ohladne kozmetiky.

veselo_neveselo
21. jan 2025

No a povedala dermdr, ze co to je? Lebo to vyzera ako milie? Tie len tak nevytlacis, to nie je ako zahnisany pupak, co sa da vytlacit - milie treba prepichnut a tak vybrat.

Mate nejaky exfoliant pre dospievajuceho? Pozri aj na adapalene, ale musis precitat, ci ho moze pouzivat. Inak nejaky bezny, vacsina produktov na akne nieco obsahuje.

Normalna kozmeticka sa toho nebude chytat, to treba sterilne osetrit, oslovila by som dermatologicku nech ich odstrani. Ak su to milie a nie akne.

marcellka32
22. jan 2025

Kúp kyselina salycilova the ordinary...používať večer na vycistenu pleť 3x do týždňa