Ako riešiť dlhotrvajúce zahlienenie u detí?
Ahojte mamičky syn bude mat 4 roky v septembri vyššej pol roka mame taky problém ked ostane chorý hned mame problém taky ze hrozne dlho mava sople teda ani nie ze sople ale je hrozne zahlieneny nejdu mu von chrape dr mu dal atb do nosa ale ze by nam to pomohlo vobec vrazí mu to vzdy ucho oči na orl sme boli ze mandle su vedcsie ale inak ze je maly netreba to riešiť ved som uz na nervy a este dodám k tomu ze nahrievat alebo ze konvicka inhalovat to je snim uplne zle
@simkarisko11trnava väčšie mandle sú problém, lapajú každý bordel čo ide okolo. Zvazila by som ich vybratie, najmä ak je to už problém aj uši a oci
@anonym_03f2f0 dr ze je este maly na vybratie ale asi to budem musieť riešiť nic nepomáha ani do nosa jedine ze nam da atb ale lokálne
@anonym_03f2f0 dr ze je este maly na vybratie ale asi to budem musieť riešiť nic nepomáha ani do nosa jedine ze nam da atb ale lokálne
@simkarisko11trnava maly? Najviac sa vyberajú mandle škôlkárom
Určite najdlhšia veta dnešného dňa.🫣😵💫
4 roky bude mať v septembri a je malý? nájdi si iného ORL, našej vyberali tuším ako 5 ročnej, ale teda vyberajú aj menším deťom aj 3 ročným, jednak menšie deti majú rýchlejšiu rekonvalescenciu a chodia ešte do škôlky, čiže lepšie vymeškať zo škôlky ako zo školy..dcéra mávala tiež dosť často nádchy, ale také že nos úplne zapchatý aj 2-3 dni, v noci sa stále budila, čo sa jej furt zapchával aj po podaní kvapiek do nosa, vybavila som si ORL, keďže alergik nebola a ten povedal, že keď často máva takéto nádchy a pozrel ju, že má mandľu medzi 2. a 3. stupňom (tretí je na výber) a že je teda na nás, vravím dáme vybrať..po vybratí sa to ohodne zlepšilo..ešte skús si zistiť, či nie je alergik..
Inhalovať vincentku. Moju dceru iba to zachránilo, od operácie. Ak nechce masku, pustiť inhalator a z nadoby do miestnosti vychadza para. To mu bude krasne rozpúšťať hlieny.
Predpokladam,ze autorka pise o krčnych mandliach,že su väčšie.Na ich vybratie je dieťa ozaj male,ale existuju zmenšujuce operaciemTu je podstatný stav nosovej mandle,ten je aký?
Nemá to z alergie? Možno by mu viac pomohli antihistaminiká ako antibiotiká...
Alebo napríklad kvapky Kaloba mu nepomáhajú na zriedenie, aby sa mu to nedržalo vzadu a ľahšie odchádzalo?
Ja zvyknem dávať aj Hylak alebo probiotiká, aby sa posilnila imunita cez zlepšenie trávenia. Na zlepšenie dýchania dávam na noc do aroma-lampy eukalyptový olej a zlepšuje to kvalitu spánku.

@simkarisko11trnava väčšie mandle sú problém, lapajú každý bordel čo ide okolo. Zvazila by som ich vybratie, najmä ak je to už problém aj uši a oci