Ako riešiť nalepenú predkožku u malého dieťaťa?
Ahojte, ženy poraďte mi prosím čo robiť, pani doktorka nám stále vravela máme čas až zrazu že by sa mala už dávno sťahovať, tak šlo do polky ale teraz ledva sa pohne aj zúžená sa mi zdá byť.. nevravím o tom boji čo je okolo keď sa ho snažím chytiť a stahovať ju..
@biankaaa2292 Kmotra svojmu malemu nasilu raz stiahla a potom mala pokoj. Jasne ze ani nechces vediet co bolo okolo toho, kolko kriku a ver mi aj ona plakala s nim..
Nestahuj...sposobis mu trhlinky...v puberte sa to odlepi samo
Mam rocneho syna,a tiez uz sa ma na poradni pytala lekarka ci stahujeme🤔 a to je mlada lekarka.mne to pride skoro,ja len v ramci hygieny,vo vani,aj maly sa pri kupani s nim pohra,ale teda nejake nasilne stahovanie mi je proti srsti🙈
Sťahovať,ale iba potiaľ,pokým ide.Pomaly,postupne,každý deň.
A zvyšok už vyriešia hormóny v puberte
@biankaaa2292 ja som svojmu malému synovi sťahovala od malička (nečakala som na doktorku) pri kúpaní vždy išlo viac a viac. Zvykol si na to, neplakal , vždy som mu povedala že musíme umyť aj pipika. Samozrejme už keď bol väčší sťahoval si ju sám 🙈
1,5 ročnému 🥶 nesťahujeme ani 2,5 ročnému, nechala by som to tak
@biankaaa2292 kolko ide, do 7r je to ok.

@biankaaa2292 Tak mu ju nestahuj. Tvoja lekarka je pekne mimo. Stahovat len v ramci hygieny, nikdy nie nasilne. Tato praktika je z minuleho storocia. Na nete je o tom kopec clenkov.