Ako riešiť nervozitu u štvoročného dieťaťa?
Dobry den mile mamicky!!
Chcem vas poprosit o radu mam 4roc chlapca od septembra by mal ist do skolky aj to nevieme ci ho vezmu aspon na 4hod.
Je strasne nervozny nie kazdy den alebo cely den
bud krici jak saleny alebo ked ho vezmeme niekam vonku hadze sa o zem alebo uteka krici ako blazon.NIEJE AUTISTA VOPRED PISEM.
neviem si s nim dat rady zacal strasne utocit na mladsiu sestru vidi ze berie jeho hracky uz ju bije niekedy ju ochranoval hladkal ju teraz ked je vacsia uz je to opak.
Co sa tyka reci 0 bodov nepovie nic len hmka alebo si vezme sam co chce alebo ukaze
Logopedicka nepomaha vobec u psychologa nam povedali ze je to len take obdobie a rec pride sama nemame ho do toho tlacit kvoli tomu chcem aby siel do skolky mozno ked bude pri detoch skor sa chyti ale problem je ta agresivita nieco sa mu nepaci hodi z ovladacom alebo z hocicim co ma po ruke
berie kvapky B-kompex na rozvoj reci lekarka vravela ze to len prospeje
prosim vas co robit predsa ho nebudem bit po zadku alebo kade musi byt ina moznost
voped dakujem
Kto vám vylúčil autizmus? Ja mám tiež 4r dcérku, čo si rada pokričí, veľa musí byť po jej, inak plač a krik. Rozpráva, rozumie, je nadpriemerne inteligentná a napriek tomu nás poslali na testy na vylúčenie autizmu. 4r dieťa co len hmka, kričí a je agresívne nejakú dg určite má, minimálne NKS. Choďte za poriadnym odborníkom, začnite s psychológom, logopedom a centrom včasnej intervencie.
Základ je reč, keďže nerozumie, tak je agresívny. Odporúčam riešiť logopeda (kľudne aj sukromneho), keďže s dieťaťom treba urgentne pracovať, ďalej odporúčam návštevu orl, keďže môže byť aj problém so sluchom ci s nosnou mandlou. Môj syn bol agresívny z tiež z dôvodu toho ze nerozprával a ze bol chronicky unavený, lebo mal veľkú nosnú mandlu.
@zuzkaa1991 mobil nema vobec ani you tube len rozpravky na duck tv
@m226 Vyšetrenie u neurológa. To musíte absolvovať čo najskôr.

ako uz spomenuli, dat vysetrit aj sluch aj zrak