Ako riešiť nevysvetliteľné vyrážky u dieťaťa?
Ahojte. Su, prosim vas ,niekomu zname taketo vyrazky? Nikdy predtym som sa s tym nestretla, dcera to ma 5 dni, po navsteve dr a framykoine,ktory predpisala, sa to do druheho dna takto zmenilo a neviem odhadnut, ci to mam povazovat za zlepsenie, vyzera to hrozne. Terminy u koznych na december, som vytocena a zufala. Kupat sa nebola nikde, sme v domacnosti viaceri a nemame to nik. Dceru to svrbi, horucku nema iba spomina bolest noh.
to aka dr vam predpisala???...impetigo
to aka dr vam predpisala???...impetigo
@anonym_3a5da7 detská dr.
Preco hneď kožné? Pediater by mohol zistiť, čo to je. Podľa mňa je to lisaj alebo pásový opar
@anonym_7a4867 pasovy opar boli neskutočne, to by sme asi hned vedeli ale dik za tip.
@anonym_7a4867 pasovy opar boli neskutočne, to by sme asi hned vedeli ale dik za tip.
@sashka22 nie je to ani lisaj, ani pasovy opar...mimochodom, ten nemusi boliet
Podla mna impetigo-sladka chrasta. Ak nezaberu lokalne atb (framykoin), tak bude treba aj predpisat klasicke. Ja som mala penicilin
Podla mna impetigo-sladka chrasta. Ak nezaberu lokalne atb (framykoin), tak bude treba aj predpisat klasicke. Ja som mala penicilin
@anonym_9929e8 dakujem za tvoju skusenost
@anonym_9929e8 dakujem za tvoju skusenost
@sashka22 inak, potom to uz za dva tri dni vyzera dobre. Ked sa nasadi liecba. Este som to vzdy najprv pretrela betadinom. Chvilku nechala a potom dala atb mast

Preco hneď kožné? Pediater by mohol zistiť, čo to je. Podľa mňa je to lisaj alebo pásový opar