Ako riešiť problém s moluskami u dcéry?
Dobrý deň
Dcéra má molusky
Bola objednana- zopár jej prepychli a vytlačili. Ostatne sme si mali doma natierať takým prípravkom. Horšie je ze už 2 týždne pozeram v lekárni aj na internete ale nemajú, vraj dlhodobo vypredané. Co teraz? Doktorke sa neviem dovolať. Asi jej to bude musieť urobiť prepichovanim. Už ma toho strašne veľa na stehne. Mam požiadať aby jej to urobila všetko naraz?
Ja suhlasim s @janinah, my sme najskor chceli natierat. kozu mu to vyzieralo, aj tak sa to sirilo a aj tak sme skoncili, ze nam ich na koznom odskrabla chirurgickou lyzickou (kupili sme v rakusku anesteticky krem Emmla a nic necitil), takze dnes by som s tym Moluskom sa ani netrapila a rovno mu to dala odstranit
Mojej to vyskrabovali takou chirurgickou lyzicou.Bola to otazka par sekund.

Zalezi co dcera zvladne a ci dr.sa s tym bude piplat hodinu a ostatni pacienti budu cakat.Ziadat nemozes.mozes to navrhnut.
Je to vieusove takze sa bude rozsirovat idealne je vytlacit tzv.matku.kym je este jedna alebo je ich par.
Po mojich skusenostiach s dcerou by som uz len vytlacala .keby ich bolo vela a dieta male tak ho dam aj uspat do CA a urrobime s tym kratky proces.Trapili sme sa s tym adi dva roky.nemal nam kto poriadne poradit pred 25 rokmi.