icon

Ako riešiť situáciu, keď sa syn hrá na dievča?

valentinabojdanova
10. jan 2025

Prednedavnom sa moj syn zacal hrat a spravat ako baba ked som sa ho nato opytala povedal mi ze je baba a ze ho mam volat lenka. Co mam spravit?? Myslite ze to nejako prejde?

marina124
11. jan 2025

@valentinabojdanova fúha... držím ti palce aby to prešlo rýchlo a je to len fáza, môžem sa spýtať kolko má rokov? Ak je este malý tak to snad prejde, ak je ale už starší, tak by som zašla radšej za psychiatrom

valentinabojdanova
autor
11. jan 2025

@marina124 Syn ma 15 a bojim sa onho v skole ho volaju uz novym menom a mne sa to vobec nepaci. Minule mi povedal ze chce zacat brat zenske hormony to je nehorazne. Manzel ma nato velmi zly nazor a stale sa mu vyhraza bitkou a podobne. Posledne mesiace su strasne chaoticke a uz to nezvladam.

gemerka17
11. jan 2025

@valentinabojdanova zobrať ho k sexuologovi, resp. psychologovi, ktorý sa týmto zaobera. Nenajdes ho na každom rohu, meno neviem, skus pogooglit ale asi to bude jeden odborník na celú republiku. Musíte tam ísť ako rodina a každý z vás troch bude potrebovať pomoc.

yelena159
11. jan 2025

Tvoj dieťa je zrejme trans. Potrebuje lásku a podporu, nie bitku a krik.

rozculena
11. jan 2025

valentinabojdanova zaregistrovaná 1/2025,v skupine snažilky
marina124 to isté
zajímavé,téma založená valentinou o 00.57 odpoveď od mariny okamžite o 01,00
ďalšia odpoveď od autorky 01,06
😂

jeliz59
11. jan 2025

@rozculena bože bože mať ich problémy že nemôžem spať tak idem vymýšľať uchylne témy zvratene a neviem čo ja chcem spat!!!!!a nemôžem lebo moje deti su aspoň 3x týždenne hore celú noc toto by Vám bolo treba čo mám ja už by ste nevymysleli kktiny na noc ....🤣🤣🤣🤣

terezkaarthuramax
11. jan 2025

@rozculena myslis ze je to trol

enmery
11. jan 2025
karolina553
11. jan 2025

@valentinabojdanova úplný gay. Musíš sa s tým zmieriť