icon

Ako riešiť soplík bez teploty a škôlku?

9. sep 2024

Dobrý deň, maminky, chcela by som sa spýtať ako to riešite ked má vaše dieťatko sopel, nič vážne len sopel a trochu hlienov, bez teploty, chcela by som vedieť, či nechávate deti doma az do úplného vyliečenia alebo davate deti do škôlky po tých prvých najhorších dňoch, ked je to uz ako tak zaliečené.. ? Alebo to záleží od škôlky? Mám prveho syna prvý krát v škole tak este neviem ako to chodí 🤷

Strana
z2
anavixy
10. sep 2024

@biglovemom ok, asi som to prehnala, ze vzdy 😃 alebo zle sa vyjadrila, ale proste.. myslela som to tak ze vzdy ked obycajny soplik zozelenie, je to normalna reakcia a nic to neznamena 🙂 no mas pravdu, ze nemusi kazdy soplik zmenit farbu

biglovemom
10. sep 2024

@anavixy uz chapem ako si to myslela😊

mima172
10. sep 2024

@misinka20 Ejha ale skáčeš. Mala som napísaný dlhý komentár, no kašlem nato, neklesnem na tvoju úroveň (urážky, posmešky aké píšeš ty).
Prajem dobrú noc 🙂

misinka20
10. sep 2024

@mima172 Ty budeš dobre precitlivená 🤣 kde ja skáčem a kde som ťa ja urazila, či kde vidíš posmešky? Či v tom, že mňa a môjho syna šikanovali preto lebo ľudia nenaštudujú čo to silná alergia je a idú tu poučovať iných? Niektorým ľuďom naozaj chýba čítanie s porozumením... Prajem dobrú noc...

belle_vie
11. sep 2024

@anavixy no moj pediater hovoril, ze bud nech v skolke sople toleruju, alebo nech nechavaju prve 4 dni soplikov doma, ze vtedy su najinfekcnejsie.
Ale teda moja skusenost z 3 skolok je taka, ze sa deti nechavaju doma len so zelenymi.

Strana
z2